«Βοηθήστε μας! Δεν έχουμε πυροσβέστες, θα έχουμε πρόβλημα», συγκλονίζει εθελοντής διασώστης στην Αγχίαλο

«Βοηθήστε μας! Δεν έχουμε «Βοηθήστε μας! Δεν έχουμε

Δύσκολη αναμένεται να είναι η νύχτα στη Νέα Αγχίαλο, καθώς η φωτιά καίει αδυσώπητα. Με εθελοντές πυροσβέστες να εκλιπαρούν για βοήθεια.

Σκηνή πολέμου επικρατεί στη Νέα Αγχίαλο με την κατάσταση της φωτιάς να βρίσκεται εκτός ελέγχου. 

«Βοηθήστε μας»

Την ίδια ώρα συγκλονίζει εθελοντής πυροσβέστης ο οποίος, μιλώντας στο MEGA, ζητά απεγνωσμένα βοήθεια, καθώς όπως δήλωσε δεν έχουν αρκετούς πυροσβέστες. 

Τα μάζεψαν και έφυγαν μέσα σε λίγα λεπτά - Διάσωση δια θαλάσσης

Κόσμος μπαίνει σε σκάφη προκειμένου να σωθεί με τη βοήθεια εθελοντών.

«Κάνω έκκληση στον κόσμο να εκκενώσει την ευρύτερη περιοχή. Προέχει η ασφάλεια και η ανθρώπινη ζωή και μετά οι περιουσίες», επισήμανε ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Πλέον εκφράζονται φόβοι για νέο μεγάλο ωστικό κύμα. Η Αστυνομία έχει δώσει εντολή για άμεση εκκένωση της περιοχής.

Ακούγονται συνεχείς εκρήξεις 

Συνεχείς εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σημειώνονται από τις 6μμ, σε απόσταση 4 χιλιόμετρων, βορείως της 111 Πτέρυγας Μάχης στη Νέα Αγχίαλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο γύρω από τις αποθήκες δεν υπήρχε ζώνη ασφαλείας, ενώ σημειώνεται πως είναι δύσκολο να την προσεγγίσουν. 

Η φωτιά έχει «εισβάλει» στο στρατόπεδο της περιοχής. Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα, από τον Βόλο μέχρι την Μηλίνα ακούγονται συνεχείς εκρήξεις και στα σπίτια της Αγχιάλου σπάνε τα τζάμια των σπιτιών.

Υπάρχουν φόβοι για νέο ωστικό κύμα από τις εκρήξεις που θα φέρει νέες υλικές ζημιές.

#ΦΩΤΙΑ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΑΓΧΙΑΛΟΣ #ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ #ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ_ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.