Ο «Γολγοθάς» της οικογένειας του Γεράσιμου: Τα νεότερα για την υγεία του μετά από 43 ημέρες στη ΜΕΘ

Ο «Γολγοθάς» της Ο «Γολγοθάς» της

Με την ελπίδα να τελειώσει σύντομα ο «εφιάλτης» και ο Γεράσιμος να βρεθεί και πάλι κοντά τους μετά την δύσκολη μάχη που δίνει στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Λάρισας, ζει η οικογένειά του στον Βόλο.

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Γεράσιμο, τον 20χρονο φοιτητή που τραυματίστηκε σοβαρά στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι έχει ξεπεράσει πλέον τον κίνδυνο, ενώ, σύμφωνα με το gegonota.news, οι προσπάθειες των γιατρών επικεντρώνονται τώρα στην εγκεφαλική του λειτουργία.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί φέρεται να διεξάγει συστηματικά τεστ προκειμένου να διαπιστωθεί εάν και πότε θα μπορέσουν να τον «ξυπνήσουν» από το τεχνητό κώμα.

Σημειώνεται πως ο 20χρονος υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από την σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη.

#ΤΕΜΠΗ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ #ΜΕΘ #ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.