«Αν ποτέ γίνει κάτι, να ξέρεις σε αγαπώ» έγραφε στην μητέρα του ο 28χρονος που σκοτώθηκε στον Άλιμο -Συγκινεί βίντεο στο TikTok

«Αν ποτέ γίνει κάτι, να «Αν ποτέ γίνει κάτι, να

«Νικολάρα κάλο ταξίδι» γράφουν οι φίλοι του 28χρονου οδηγού μηχανής, όπου σκοτώθηκε χθες στο σοκαριστικό τροχαίο στον Άλιμο.

Τα μηνύματα στα social media του νεαρού Νίκου είναι άπειρα, καθώς οι φίλοι του θέλουν να αποχαιρετήσουν.

Ακόμα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» τόσο νωρίς. Όπως όμως γράφουν έφυγε μαζί με την «μεγάλη του αγάπη» την μηχανή του.

Ο 28χρονος Νίκος ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media και ειδικά στο Tik Tok όπου ανέβαζε βίντεο από τις βόλτες του με την μηχανή του.

Ανατριχίλα προκαλεί όμως ένα βίντεο που ανέβασε με την μητέρα του πριν λίγους μήνες και έγραφε «Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάνει» και έχει βάλει hashtag #loveyoumotherforever που σημαίνει «Μητέρα σε αγαπώ για πάντα».

Το βίντεο το συνόδευσε με το τραγούδι «μάνα ηρέμησα και δεν πονάω πια, θέλω να ξέρεις πώς σε βλέπω από ψηλά».

Μάλιστα στο βίντεο του έχουν σχολιάσει «να κάνεις αυτό που αγαπάς, αλλά να προσέχεις», με τον ίδιο να απαντάει «Επιδιώκω να μην δώσω κανέναν πόνο και εννοείται πάντα κράνος αλλά μερικές φορές είναι καλύτερα χωρίς!».

@pakosmwre Να ξέρεις αν ποτέ γίνει κάτι ??#loveyoumotherforever❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος - Νίκος Μάκος

Πώς έγινε το τροχαίο δυστύχημα

O Nίκος ανασύρθηκε νεκρός από τους πυροσβέστες μέσα από την καμπίνα του Smart με το οποίο είχε συγκρουστεί.

Το τροχαίο έγινε στη συμβολή της λεωφόρου Καλαμακίου με την οδό Νίκης.

Σύμφωνα με μαρτυρίες στο Notia.gr, η μοτοσυκλέτα ανέβαινε με ταχύτητα την Καλαμακίου, όταν ξαφνικά βγήκε από τη Νίκης, ένα Smart το οποίο παραβίασε το STOP.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο 28χρονος εκτινάχτηκε και κατέληξε μέσα στην καμπίνα του SMART το οποίο τούμπαρε. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Ο οδηγός του Smart, είναι ένας ηλικιωμένος γιατρός, κατάφερε και βγήκε μόνος του, πριν να φτάσουν οι πυροσβέστες και τα ασθενοφόρα. Έφερε ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Βίντεο από το τροχαίο

{https://www.youtube.com/watch?v=meXXbSB81aI}

#ΑΛΙΜΟΣ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΣ #ΟΔΗΓΟΣ_ΜΗΧΑΝΗΣ #28ΧΡΟΝΟΣ #ΒΙΝΤΕΟ #TIKTOK

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.