Η παπαδιά μιλά για το άγριο επεισόδιο με τον ιερέα στην Άρτα, «υπήρχαν φασαρίες, χειροδικίες και ζήλιες»

Η παπαδιά μιλά για το άγριο Η παπαδιά μιλά για το άγριο

Τη δική της εκδοχή για τον λόγο του άγριου επεισοδίου στην Άρτα δίνει η παπαδιά: «Υπήρχαν φασαρίες, χειροδικίες και ζήλιες, καθώς δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά».

Διαψεύδει η πρεσβυτέρα ότι υπήρχε εξωσυζυγική σχέση και καταγγέλλει ότι ο ιερέας, με τον οποίο είναι πλέον σε διαδικασία διαζυγίου, τη ζήλευε και της δημιουργούσε προβλήματα στο σπίτι

Όπως είπε παπαδιά, με τον ιερέα βρίσκονταν σε διαδικασία διαζυγίου από τις 23 Δεκεμβρίου, ενώ χθες εκδικάστηκε η επιμέλεια και η διατροφή των παιδιών, την οποία ανέλαβε ο πατέρας τους.

Η πρεσβυτέρα κατήγγειλε ότι ο ιερέας χειροδίκησε σε βάρος της. «Είμαστε σε διάσταση και έχουμε αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Δεν έχω ξαναφτιάξει καμία ζωή... Με τον σύζυγό μου, που είμαστε εν διαστάσει, υπήρχαν προβλήματα, καθώς υπήρχαν φασαρίες, χειροδικίες και ζήλιες, καθώς δεν ήθελε να πηγαίνω στη δουλειά. Ήθελε να κάθομαι αποκλειστικά στο σπίτι και να μαγειρεύω, να πλένω και να φροντίζω τα παιδιά», είπε μιλώντας στον Alpha.

«Εγώ, σαν άνθρωπος, είμαι ένα άτομο κοινωνικό που ήθελε να δουλεύω. Δεν είχα πει ποτέ για τις χειροδικίες, πίστευα ότι κάποια στιγμή θα σταματούσαν, αλλά δεν γινόταν. Στις 23 Δεκεμβρίου έφυγα από το σπίτι καθώς χειροδίκησε σε βάρος μου και μου άρπαξε το κινητό, καθώς πίστευε ότι στέλνω μήνυμα σε εξωσυζυγική μου σχέση. Με τον άνθρωπο αυτόν εργαζόμασταν μαζί. Ο πρώην σύζυγός μου σταμάτησε το συγκεκριμένο άνθρωπο και τον χτύπησε με μπουνιές στο πρόσωπο. Εκείνος τον σεβάστηκε γιατί είναι ιερέας. Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με τον άνθρωπο του ξυλοδαρμού, διατηρούμε μία απλή φιλική σχέση. Δεν γνωρίζω τι συνέβη στην πλατεία», συμπλήρωσε.

Να σημειώσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες, σημειώθηκε μεγάλη αναστάτωση στην Άρτα μετά το επεισόδιο ξυλοδαρμού, σε κεντρικό σημείο της πόλης, μεταξύ ιερέα και ενός άλλου άνδρα, που φέρεται να έγινε για τα… μάτια της πρεσβυτέρας. Μάλιστα, ο παπάς πήγε στο νοσοκομείο απ' όπου πήρε εξιτήριο χθες καθώς λέγεται ότι δέχθηκε αρκετά χτυπήματα εκείνη τη μέρα. 

#ΑΡΤΑ #ΠΑΠΑΔΙΑ #ΙΕΡΕΑΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΠΑΠΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.