Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε στην Πάρνηθα

Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε Ο καιρός τρελάθηκε: Χιόνισε

Το πρωί της Μεγάλης Τρίτης χιόνια έπεσαν σε περιοχή της Αττικής.

Για αυτή την όμορφη είδηση μάς ενημέρωσε η σελίδα του Facebook, Forecast Weather Greece, με ένα βιντεάκι από το καταφύγιο Μπάφη.

{https://fb.watch/jS3JG5vUU8/}

Ο καιρός έως την Κυριακή του Πάσχα 16/04 θα είναι άστατος με τις σημαντικότερες βροχές και καταιγίδες να αναμένονται τη Μ. Τρίτη 11/04, τη Μ. Παρασκευή 14/04 καθώς και την Κυριακή του Πάσχα 16/04.

Στο βίντεο του meteo που ακολουθεί παρουσιάζεται ο υετός που αναμένεται ανά τρίωρο έως και το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα, 16/04.

Σε ότι αφορά τη θερμοκρασία, αναμένεται σταδιακή άνοδος έως και την Μ. Παρασκευή 14/04 ενώ το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθεί μικρή πτώση. Τέλος, δυτικοί έως βόρειοι άνεμοι έως 6-7 μποφόρ θα επικρατήσουν στα πελάγη έως την Μ. Τετάρτη 12/04 ενώ από την Πέμπτη 13/04 θα στραφούν σε νότιους έως δυτικούς ίδιας έντασης.

{https://youtu.be/0i7mLYOp3xw}

#ΚΑΙΡΟΣ #ΠΑΣΧΑ #ΠΑΡΝΗΘΑ #ΧΙΟΝΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.