Τι ψάχνουν οι Αρχές για τον αστυνομικό που διακινούσε ναρκωτικά -Η παρέα με τράπερς και με ανθρώπους της νύχτας

Τι ψάχνουν οι Αρχές για τον Τι ψάχνουν οι Αρχές για τον

Ο 33χρονος αστυνομικός και bodybuilder, τέθηκε σε διαθεσιμότητα. Ο ίδιος συνελήφθη καθώς διακινούσε ναρκωτικά χρησιμοποιώντας μάλιστα και το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο. Επιπλέον φέρεται να ήταν και ανάμεσα στους μπράβους όπου ξυλοκοπήθηκαν άγρια στον καυγά με τους δύο τράπερς στα MAD VMA.

O αστυνομικός ο οποίος είναι 33 ετών, εργαζόταν για χρόνια στην ομάδα ΔΙΑΣ πριν πάρει μετάθεση στο τμήμα ασφαλείας στο Παλαιό Φάληρο.

Ο ίδιος μέσα από τα social media δεν έκρυβε τις παρέες του με γνωστούς τράπερς αλλά και ανθρώπους της νύχτας.

Ο 33χρονος στο δεξί του μπράτσο έχει τατουάζ τον τράπερ MADCLIP που σκοτώθηκε σε τροχαίο πριν από δύο χρόνια, ενώ στο TikTok είχε ανεβάσει βίντεο από κοινές εξόδους.

Οι Αρχές ερευνούν πληροφορίες σχετικά με το ότι ο αστυνομικός δάνειζε το υπηρεσιακό του όπλο σε φίλους τους τράπερς για να φωτογραφίζονται ή τραβούν βίντεο κλιπ.

«Δεν εκτελούσε τα καθήκοντα του»

«Συνήθως πήγαινε με τα μπουκαλάκια που είχε τις πρωτεΐνες, καθόταν νωχελικά, μιλούσε στο τηλέφωνο και δεν εκτελούσε τα καθήκοντά του», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Επιπλέον οι Αρχές ψάχνουν τα social media του 33χρονου καθώς εκτιμούν ότι προμήθευε και άλλους συναδέλφους του με κάνναβη και αναβολικά.

Ειδικός φρουρούς πελάτης του αστυνομικού

Πελάτης του 33χρονου αστυνομικού είναι και ένας 34χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος φέρεται να έπαιρνε ναρκωτικά για προσωπική του χρήση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του αρνείται την οποιαδήποτε εμπλοκή του με το κύκλωμα.

Και οι δύο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ενώ έχει διαταχθεί σε βάρος τους ΕΔΕ. Αύριο αναμένεται να δώσουν εξηγήσεις ενώπιον του ανακριτή.

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ #ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ #ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ #ΣΥΛΛΗΨΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.