Σοβαρός τραυματισμός 11χρονου με ποδήλατο, νοσηλεύεται διασωληνωμένος

Σοβαρός τραυματισμός Σοβαρός τραυματισμός

Διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται ένας 11χρονος στη ΜΕΘ Παίδων του Νοσοκομείου Ρίου, μετά από τραυματισμό του με ποδήλατο.

Σύμφωνα με το pelop.gr, ο 11χρονος μεταφέρθηκε χθες Μ. Δευτέρα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων με σοβαρά τραύματα και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αμέσως το αγόρι υπεβλήθη σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση κατά τη διάρκεια της οποίας αποκαταστάθηκε η αρτηρία του 11χρονου με μοσχεύματα, ενώ τα ξημερώματα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ρίου, όπου και παραμένει διασωληνωμένο. Για την εγχείρηση, η οποία διήρκεσε πάνω από 6 ώρες, κλήθηκαν και ειδικοί αγγειοχειρούργοι από το Νοσοκομείο “Άγιος Ανδρέας”.

#ΠΟΔΗΛΑΤΟ #ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΣ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΣ #ΠΑΤΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.