Χιονίζει στο Νυμφαίο, χαλάζι στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Χιονίζει στο Νυμφαίο, Χιονίζει στο Νυμφαίο,

Χιόνια και χαλάζι σε περιοχές της βόρειας Ελλάδας, σήμερα Δευτέρα 10/04. Ειδικότερα, το 'χει στρώσει στο Νυμφαίο Φλώρινας, ενώ χαλάζι έριξε και στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Χριστουγεννιάτικο σκηνικό από το πρωί της Δευτέρας 10/04 στο Νυμφαίο του Δήμου Αμυνταίου, καθώς χιονίζει και οι πλαγιές του όρους Βέρνου είναι κατάλευκες.

Το χιόνι που πέφτει είναι παχύ και μέσα στον παραδοσιακό οικισμό έχουν ανάψει τα τζάκια δημιουργώντας μία χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα.

Δυνατή βροχόπτωση έπληξε το μεσημέρι της Μεγάλης Δευτέρας αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης, με την κακοκαιρία σε όλη τη χώρα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Μπορεί να έχουμε μπει επισήμως στην Άνοιξη και να απέχουμε μόλις μια εβδομάδα πριν από το Πάσχα, ωστόσο στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης η κακοκαιρία είναι σφοδρή. Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr αρκετές περιοχές είδαν και έντονο χαλάζι.

#ΚΑΙΡΟΣ #ΧΙΟΝΙΑ #ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΗ #ΧΑΛΑΖΙ #ΠΑΣΧΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΦΛΩΡΙΝΑ #ΝΥΜΦΑΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.