Αυτή είναι η «βόμβα» που έριξε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο δικαστήριο: Με μήνυση απάντα ο δικηγόρος των θυμάτων

Αυτή είναι η «βόμβα» που Αυτή είναι η «βόμβα» που

Ανατροπή «στο παρά πέντε» σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς ο κατηγορούμενος ηθοποιός ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά, ισχυριζόμενος πως ήρθαν στην κατοχή του έγγραφα εξαιρετικά σημαντικά για την υπόθεση.

Πλεκτάνη εις βάρος του καταγγέλλει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος - ενώ επρόκειτο σήμερα να ακούσει την κρίση της Εισαγγελέως της Έδρας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου - ζήτησε να απολογηθεί συμπληρωματικά.

Aπευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Α.Μ. συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας έχει συστήσει εταιρία μαζί με τον αδελφό της Α.Π., Η.Π. Πρόκειται για εταιρία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί την τις κύριες Δ., Π., Α., αλλά και την κορη της Ε.Π., Α.Λ. η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Πετρος Φιλιππίδης θέλοντας να υποστηρίξει τον ισχυρισμό του περί οργανωμένου σχεδίου.

Σύμφωνα με τη συνήγορο του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Μπακιρτζίδου, έδρα της εταιρίας είναι το γραφείο του Α.Μ. «Σκοπός της εταιρίας είναι η προβολή και η προώθηση των καλλιτεχνών» συμπλήρωσε.

Τα όσα ανέφεραν στη διάρκεια της τοποθέτησής τους ο Πέτρος Φιλιππίδης και η δικηγόρος του προκάλεσαν την οργή της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους.

«Είναι οργανωμένο, υποκινούμενο, το κίνητρο είναι το χρήμα. Είναι οικονομικό το θέμα», επανέλαβε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Από την πλευρά του, ο συνήγορος των θυμάτων κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι το δικαστήριο έπετρεψε τέτοιου είδους τοποθετήσεις:

«Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομα μου. Αυτός ειναι ο κατηγορούμενος, αυτός ηταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επι 23 χρόνια. Η οικογένεια μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπεια μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Καταθέτω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Λόγω της έντασης, το δικαστήριο διέκοψε και πάλι.

#ΠΕΤΡΟΣ_ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ #ΔΙΚΗ #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΑΠΟΠΕΙΡΑ_ΒΙΑΣΜΟΥ #ΑΝΝΑ_ΜΑΡΙΑ_ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ #ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ #ΚΑΤΑΘΕΣΗ #ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.