Σοκ στο Αιγάλεω: 18χρονος επιτέθηκε σε 16χρονο με κατσαβίδι στη στάση

Σοκ στο Αιγάλεω: 18χρονος Σοκ στο Αιγάλεω: 18χρονος

Μία απίστευτη επίθεση σε έναν 16χρονο έγινε χθες το απόγευμα (11.1.2023) στην περιοχή του Αιγάλεω, όταν ένας 18χρονος τον χτύπησε άγρια με κατσαβίδι στη στάση του λεωφορείου.

Όλα ξεκίνησαν στις 6 το απόγευμα, όταν μία κοπέλα και ένα αγόρι, ηλικίας 16 ετών κάθονταν αμέριμνοι σε στάση λεωφορείου στο Αιγάλεω. Τότε τους προσέγγισε ο 18 χρόνος, ο οποίος φέρεται να είχε προσωπικές τους διάφορες με τον 16χρονο και του επιτέθηκε με κατσαβίδι.

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε το κορίτσι φαίνεται να σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο μεταξύ τους , για προσωπικές διάφορες που φέρονται να είχαν.

Ο 16χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Θριάσιο για τις πρώτες βοήθειες, καθώς έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στον αυχένα.

Από τις έρευνες των αστυνομικών στο σημείο εντοπίστηκε το κατσαβίδι , ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα ασφαλείας Αιγάλεω .

#ΑΙΓΑΛΕΩ #18χρονος #ΜΑΧΑΙΡΙ #16ΧΡΟΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.