Άγιος Στέφανος: Σοκάρει μάρτυρας του άγριου ξυλοδαρμού 16χρονου - «Αν δεν φώναζα θα τον είχαν τελειώσει»

Άγιος Στέφανος: Σοκάρει Άγιος Στέφανος: Σοκάρει

Συγκλονίζουν τα όσα λέει η γυναίκα που βοήθησε τον 16χρονο στον Αγιο Στέφανο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε από συμμορία ανηλίκων που τον ξυλοκόπησε.

Συγκλονίζει η περιγραφή μίας κατοίκου του Αγίου Στεφάνου για το νέο περιστατικό βίας με πρωταγωνιστές ανήλικους. Το μεσημέρι της Δευτέρας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, πέντε άτομα, ηλικίας 14 και 15 ετών, επιτέθηκαν σε έναν 16χρονο και τον τραυμάτισαν στο κεφάλι με γροθιές, ενώ χρησιμοποίησαν κι ένα ξύλινο αντικείμενο. Μάλιστα, βιντεοσκοπούσαν την βάρβαρη πράξη τους.

«Το είχαν κάτω το παιδί. Έβγαλαν από το μπουφάν ένα ξύλο και το χτυπούσαν στο μάτι, το πρόσωπο, τα χέρια. Αίματα. Με το που βγαίνω και βλέπω το παιδί να φωνάζει όσο μπορεί, βάζω τις φωνές: "ντροπή σας, αλήτες". Αυτοί τραβούσαν και βίντεο», είπε συγκλονισμένη η κάτοικος της περιοχής στην ΕΡΤ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ όμως η προσπάθειά της δεν στάθηκε αρκετή για να μην τραυματίσουν οι ανήλικοι τον νεαρό. «Τον είχαν χτυπήσει και στο μάτι, έτρεχε αίμα. Του έβαλα ιώδιο, πάγο… Αν δεν έβγαινα να μαζέψω το παιδί και να φωνάξω, το παιδί θα το είχαν τελειώσει εκεί», υπογράμμισε η αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ανήλικος που συνελήφθη κατηγορείται για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για μη έκδοση δελτίου ταυτότητας. Οι γονείς του επίσης είναι συνελήφθησαν για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, ενώ οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι αναζητούνται.

Δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος τεσσάρων ακόμη ανηλίκων, οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση. Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται ως συνεργοί του 15χρονου.

#ΑΓΙΟΣ_ΣΤΕΦΑΝΟΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΜΑΡΤΥΡΑΣ #ΑΝΗΛΙΚΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.