Τροχαίο στη Βούλα: Η κατάσταση της υγείας της 15χρονης που παρασύρθηκε από ΙΧ, τα πρώτα λόγια της οδηγού

Τροχαίο στη Βούλα: Η Τροχαίο στη Βούλα: Η

Το δεκαπεντάχρονο κορίτσι περνούσε κανονικά τον δρόμο για να πάει το σχολείο του, όταν ΙΧ που πέρασε με κόκκινο φανάρι το τραυμάτισε.

Παρά τις πρώτες εκτιμήσεις για ελαφρύ τραυματισμό του κοριτσιού, φαίνεται πως είναι σοβαρότερα εντέλει τα τραύματα της 15χρονης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στην περιοχή της Βούλας νωρίς το πρωί της Πέμπτης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες από ιατρικές πηγές, το παιδί έχει τραυματιστεί στο κεφάλι, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δείξει η αξονική τομογραφία. Πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., παράλληλα, σημειώνουν πως το παιδί έχει σπάσει το χέρι και το πόδι του.

Σημειώνεται πως το κορίτσι βρέθηκε στο έδαφος επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης και στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να την παραλάβει και να την μεταφέρει στο νοσοκομείο «Παίδων».

Αν και οι αρχικές πληροφορίες από την Τροχαία έκαναν λόγο για εγκατάλειψη της μαθήτριας, τελικά διευκρινίστηκε πως η οδηγός του οχήματος που παρέσυρε το παιδί, σταμάτησε λίγο πιο κάτω από το σημείο όπου σημειώθηκε το ατύχημα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός - η οποία φέρεται να έχει παραβιάσει το κόκκινο φανάρι - υποστήριξε στις Αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Στη συνέχεια έδωσε κατάθεση στις αρχές, όπου και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

#ΒΟΥΛΑ #ΤΡΟΧΑΙΟ #ΜΑΘΗΤΡΙΑ #ΟΔΗΓΟΣ #ΚΟΚΚΙΝΟ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΠΑΙΔΩΝ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.