Αυτά τα στοιχεία και οι μαρτυρίες «καίνε» την Ρούλα Πισπιρίγκου

Αυτά τα στοιχεία και οι Αυτά τα στοιχεία και οι

Συνεχίζεται την Τετάρτη η δίκη για την δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από την Πάτρα, με την βασική ύποπτή για τον θάνατο της να είναι η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου, ποια είναι τα στοιχεία που την «καίνε».

Υπενθυμίζεται πως οι γιατροί του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» είχαν δηλώσει πως ουδέποτε είχαν χορηγήσει στην Τζωρτζίνα κεταμίνη, κάτι που έκανε μονοσήμαντα η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Οι μαρτυρίες γιατρών και νοσηλευτών είναι σαράντα, από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, από τη ΜΕΘ της Πάτρας, από την Παιδιατρική Κλινική, από το Ωνάσειο και από το Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».

Μιλούν όχι μόνο για περίεργες συμπεριφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου αλλά και πως δεν δικαιολογούνταν η κατάσταση υγείας της Τζωρτζίνας.

Για τους θανάτους των δύο άλλων παιδιών της κατηγορουμένης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί άλλη δίκη.

Σημειώνεται πως στις δύο αυτές περιπτώσεις δεν υπάρχει η κεταμίνη στο προσκήνιο.

#ΠΑΤΡΑ #ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.