Θανατηφόρο τροχαίο εθνική οδό Έδεσσας - Φλώρινας, με σύγκρουση δύο ΙΧ

Θανατηφόρο τροχαίο εθνική Θανατηφόρο τροχαίο εθνική

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο και ένας ακόμη τραυματίστηκε σε τροχαίο που στην εθνική οδό Έδεσσας - Φλώρινας, λίγο πριν από την εκπνοή του 2022.

Δύο νεκροί και ένας τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός ενός σοβαρού τροχαίου που σημειώθηκε στο 8ο χλμ της εθνικής οδού Έδεσσας-Φλώρινας.

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 10 σήμερα (29/12) το πρωί, αυτοκίνητο που οδηγούσε 68χρονος συγκρούστηκε με άλλο όχημα, με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του ίδιου και μιας 65χρονης που επέβαινε στο δεύτερο ΙΧ.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε και ο 79χρονος οδηγός του δεύτερου οχήματος, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Έδεσσας.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

#ΤΡΟΧΑΙΟ #ΝΕΚΡΟΙ #ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ #ΕΔΕΣΣΑ #ΦΛΩΡΙΝΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.