Συνελήφθη ακόμα ένα μέλος της «συμμορίας της Πολυτεχνειούπολης»

Συνελήφθη ακόμα ένα μέλος Συνελήφθη ακόμα ένα μέλος

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών συνελήφθη ακόμη ένα άτομο στο πλαίσιο ενταλμάτων σύλληψης, που αποτελούσε μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, όπως αναφέρει η ΕΛΑΣ.

Το πρωί της Τετάρτης 2 Νοεμβρίου 2022, προσήλθε και συνελήφθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, 32χρονος σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για συμμετοχή σε συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες με ιδιαίτερη σκληρότητα και διακινούσε ναρκωτικά.

Πρόκειται για ακόμα ένα μέλος των εγκληματικών οργανώσεων που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, (σχετ. τα από 28-09-2022, 29-09-2022, 11-10-2022 και 22-10-2022 Δελτία Τύπου).

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

#ΕΛΑΣ #ΣΥΛΛΗΨΗ #ΣΥΜΜΟΡΙΑ #ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥΠΟΛΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.