Θεσσαλονίκη: Δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που χτυπήθηκε με λοστό στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Δεν είναι Θεσσαλονίκη: Δεν είναι

Με ανάρτηση της η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει οτι δεν είναι πλαστικός χειρουργός ο γιατρός που δέχτηκε επίθεση με λοστό.

Με ανάρτηση στο Facebook η Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής και Αισθητικής διευκρινίζει ότι ο γιατρός που δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα στην είσοδο της πολυκατοικίας που διατηρεί το ιατρείο του, δεν είναι πλαστικός χειρουργός όπως αναφέρθηκε από μέσα ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται στην ανάρτηση:

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε το κοινό ότι σχετικά με το περιστατικό άσκησης βίας εναντίον ιατρού στη Θεσσαλονίκη, ο ιατρός που έπεσε θύμα δεν είναι Πλαστικός Χειρουργός ούτε μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής».

{https://www.facebook.com/photo.php?fbid=561096616019947&set=a.556042936525315&type=3}

 Το χρονικό

Άγρια επίθεση δέχτηκε , ο ωτορινολαρυγγολόγος Δημοσθένης Ψηφίδης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Δευτέρας καθώς δύο άγνωστοι του έστησαν ενέδρα έξω από το ιατρείο του και τον χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι.

Η άγρια επίθεση διήρκησε περίπου 30 δευτερόλεπτα, ενώ από τους περαστικούς που αντιλήφθηκαν τα όσα έγιναν κλήθηκαν αμέσως Ασθενοφόρο και Αστυνομία. Οι δράστες, μέχρι και αυτή την ώρα, δεν έχουν εντοπιστεί.

Όταν ο γιατρός κατέβηκε από πολυκατοικία, άτομα αφού τον έριξαν στο έδαφος, τον χτύπησαν στο κεφάλι και στο σώμα, τράπηκαν σε φυγή, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.

Ο πλαστικός χειρουργός, Δημοσθένης Ψηφίδης, σοκαρισμένος δήλωσε: «

Ακόμα είμαι στο ΑΧΕΠΑ και με εξετάζουν. Είμαι σε παρακολούθηση, είμαι μέσα σε θάλαμο. Έφευγα από το ιατρείο, όπως κάθε βράδυ, πήγα να βάλω την τσάντα μου στο μηχανάκι και δέχτηκα δολοφονική επίθεση, γιατί ήταν πολύ δυνατά τα χτυπήματα από πίσω. Από κάποιους αγνώστους.

Δεν κατάλαβα εκείνη την ώρα γιατί με βαρούσαν. Έριξαν κάτω κάτι αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ. Δεν είπαν κάτι απειλητικό».

Ήταν δολοφονικά χτυπήματα, ήταν για να με σκοτώσουν. Κατέβηκα να πάρω το μηχανάκι μου και δέχθηκα από πίσω μια δολοφονική επίθεση. Στην αρχή με χτύπησαν με λοστό στο κεφάλι, με έριξαν κάτω και άρχισαν να με κλωτσάνε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ένας από τους λόγους της επίθεσης ενδεχομένως να αφορά στην δικαστική διαμάχη που είχε ο γιατρός, λόγω μίας αγωγής για συκοφαντική δυσφήμιση. Όπως σημείωσε:

«Δεν ήταν σίγουρα για κλοπή, ήθελαν να με σκοτώσουν πριν το δικαστήριο, γιατί είναι μια αντιδικία με μία συγκεκριμένη γιατί της κάνω αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση».

Σημειώνεται πως από τα χτυπήματα, ο 47χρονος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, θλάση στο θώρακα και θλαστικό στο δεξί μάτι και αιμάτωμα.

Η πολυκατοικία διαθέτει και κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση. Οι δύο δράστες αναζητούνται από την αστυνομία και αναζητούνται και οι λόγοι που έγινε αυτή η επίθεση.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΛΑΣΤΙΚΟΣ_ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ #ΓΙΑΤΡΟΣ #ΛΟΣΤΟΣ #ΚΕΦΑΛΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.