Σεπόλια: Εβδομάδα εξελίξεων με νέες συλλήψεις -Η 12χρονη αναγνώρισε κι άλλους βιαστές της

Σεπόλια: Εβδομάδα Σεπόλια: Εβδομάδα

Εβδομάδα εξελίξεων αλλά και συλλήψεων για την υπόθεση παιδοσβιασμού στα Σεπόλια, αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε, καθώς ήδη η 12χρονη στη νέα κατάθεση της αναγνώρισε δύο ή τρεις ακόμα άντρες που την είχαν βιάσει.

Πιο συγκεκριμένα η 12χρονη από τα Σεπόλια σήμερα έδωσε νέα συμπληρωματική κατάθεση σε ειδική παιδοψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ, και σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδάκι δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα.

«Θα της επιδειχθούν κάποιες φωτογραφίες για να αναγνωρίσει πρόσωπα και θα γίνουν κάποιες συμπληρωματικές ερωτήσεις σε σχέση με όλα αυτά που έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα», ανέφερε η Ασπασία Ταραχοπούλου.

Η 12χρονη με όλη τη δύναμη ψυχή της, κατάφερε και αναγνώρισε δύο ή τρείς ακόμα άντρες που την είχαν βιάσει, και αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα έρθουν νέα εντάλματα σύλληψης και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των νέων παιδοβιαστών.

Παρουσιάζονται στη ΓΑΔΑ

Δύο ακόμη άνδρες 50 και 34 ετών παρουσιάστηκαν στη ΓΑΔΑ, ανεβάζοντας τον αριθμό αυτών που πήγαν αυτοβούλως στις αρχές σε 15. Και οι δυο, όπως και όλοι οι προηγούμενοι, δήλωσαν ότι συνομίλησαν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, με άτομο που προσομοιάζει στην ανήλικη, δίχως να γνωρίζουν ότι επρόκειτο για παιδί.

Νωρίτερα σχολίασε ο Όθωνας Παπαδόπουλος: «Η θέση τους είναι ότι δεν έχουν καταλάβει ότι μιλούν για ανήλικο άτομο. Όλοι διακόπτουν κάθε επαφή όταν αντιλαμβάνονται την ανηλικότητα».

Ανάμεσα στους 213 άνδρες που σύμφωνα με την αστυνομία έχουν συνομιλήσει στην εφαρμογή, με τον Μίχο όπως αποδεικνύεται που υποδυόταν την ανήλικη, είναι και ένας δημοσιογράφος, που εργάζεται σε περιφερειακό μέσο.

Όπως λέει ο ίδιος μόλις μπήκε στην εφαρμογή του προτάθηκε να συναντηθεί με μία κοπέλα στα Σεπόλια.

Τι είπε ο δημοσιογράφος

«Μου λέει: «ενδιαφέρεσαι να βρεθούμε με δωράκι;» Λέω: «Τι εννοείς δωράκι;» Λέει: «Θα βρεθούμε στα Σεπόλια». Λέω: «Ευχαριστώ πολύ, γεια σας». Αρνήθηκα δηλαδή. Ούτε είχα παραπάνω συνομιλίες, ούτε viber έδωσα. Για την ηλικία είμαι κάθετος, θέλω να τους σκοτώνουν αυτούς που τα κάνουν αυτά».

Τι είπε πρώην μέλος του ΠΑΣΟΚ

Στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος, ανακοίνωσε ότι διεγράφη από το κόμμα μέλος, που φέρεται να συνομιλούσε με την 12χρονη.

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος γραμματέας Κ. Πολιτικής επιτροπής ΠΑΣΟΚ δήλωσε: «Είναι ήδη εκτός κόμματος, διεγράφη ναι και για εμάς δεν υπάρχουν τέτοια διλήμματα».

Θέμα ωρών οι νέες συλλήψεις

Η 12χρονη φέρεται να αναγνώρισε δύο ή τρία άτομα που είχαν συναντηθεί μαζί της στα Σεπόλια, μέσα από τις περίπου 10 φωτογραφίες που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Σύμφωνα με το mega και τον δημοσιογράφο Βασίλη Λαμπρόπουλο, μεταξύ των προσώπων που αναγνώρισε η 12χρονη δεν είναι ο αστυνομικός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ενώ τονίζεται πώς στην νέα αυτή κατάθεση η 12χρονη, έδωσε σημαντικά στοιχεία για τον οίκο ανοχής που την πήγαινε ο παιδοβιαστής και μαστροπός Ηλίας Μίχος.

Έρχονται πολύ σύντομα νέες συλλήψεις

Μετά την αναγνώριση των προσώπων που είχαν βρεθεί μαζί της από την 12χρονη, οι αστυνομικοί θα απευθυνθούν στη δικαιοσύνη, προκειμένου να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων έχουν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία των συγκεκριμένων προσώπων, με τις συλλήψεις να γίνονται ενδεχομένως και τις επόμενες ώρες και να ολοκληρώνονται μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

#ΣΕΠΟΛΙΑ #12χρονο #ΒΙΑΣΜΟΣ #ΗΛΙΑΣ_ΜΙΧΟΣ #ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ #ΚΟΛΩΝΟΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.