Εκτός λειτουργίας το 166 στη Θεσσαλία: Ποιος αριθμός τον «αντικαθιστά» προσωρινά

Εκτός λειτουργίας το 166 στη Εκτός λειτουργίας το 166 στη

Εκτός λόγω βλάβης είναι το 166 για έκτακτες μεταφορές με ασθενοφόρο στη Θεσσαλία, οι πολίτες θα πρέπει να απευθύνονται στο 112 μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Λόγω βλάβης, από τις 14.30 περίπου, είναι εκτός λειτουργίας ο γνωστός τριψήφιος αριθμός κλήσης 166 για έκτακτες ανάγκες μεταφοράς με ασθενοφόρο, σε επίπεδο Θεσσαλίας.

Οι πολίτες που χρειάζονται ασθενοφόρο θα πρέπει να απευθύνονται στο 112, προκειμένου να εξυπηρετηθούν μέχρι να αποκατασταθεί η βλάβη.

Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ούτε έστω ένα ηχητικό μήνυμα που να ενημερώνει για τη βλάβη ή έστω εκτροπή των κλήσεων απευθείας στο 112.

Ευτυχώς για την ώρα οι κλήσεις αφορούσαν διακομιδές από νοσοκομείο σε νοσοκομείο για προγραμματισμένες εξετάσεις, όπως ενημέρωσε την ΕΡΡΤ ο διευθυντής του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Κώστας Σταμνάς. Στην ερώτησή αν υπάρχει πληροφόρηση για το πότε θα αποκατασταθεί η βλάβη, όπως ενημέρωσε, δεν τους έχουν δώσει χρονοδιάγραμμα αποκατάστασης.

#166 #ΘΕΣΣΑΛΙΑ #ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ #112

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.