Τρομακτική εμπειρία για 34χρονη στην Καλαμάτα: Αγέλη σκύλων την κατασπάραξε έξω από τη δουλειά της

Τρομακτική εμπειρία για Τρομακτική εμπειρία για

Αγέλη σκύλων κατασπάραξε μια γυναίκα 34 ετών στην Καλαμάτα, δυο γυναίκες συνάδελφοι της την αρπάξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Με δάκρυα στα μάτια η 34χρονη, η οποία είναι και μητέρα δυο μικρών παιδιών, είπε ότι η αγέλη σκύλων της επιτέθηκε ενώ έμπαινε στο προαύλιο του εργοστασίου που εργάζεται, μάλιστα ήταν η τρίτη μέρα που πήγαινε χθες για δουλειά.

Σύμφωνα με το star, ξαφνικά είδε μπροστά της επτά σκυλιά, τα οποία της ορμήσαν με μανία και άρχιζαν να τη δαγκώνουν σε όλο το σώμα.

Η γυναίκα κουλουριάστηκε στο έδαφος και λίγο πριν λιποθυμήσει δυο γυναίκες συνάδελφοι της την αρπάξαν και τη μετέφεραν στο νοσοκομείο της Καλαμάτας όπου και νοσηλεύεται.

Το σώμα της είναι γεμάτο πληγές και ράμματα και μέσα στα αναφιλητά της αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε είναι να γίνει κάτι ώστε να μη ξανά συμβεί παρόμοιο περιστατικό.

#ΚΑΛΑΜΑΤΑ #ΣΚΥΛΟΙ #ΕΠΙΘΕΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.