Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Νεκρός ένας από τους εννέα Ρουμάνους κωπηλάτες που περισυνελέγησαν

Τραγωδία στην Κεφαλονιά: Τραγωδία στην Κεφαλονιά:

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ο ένας από τους 9 Ρουμάνους κωπηλάτες, που περισυνελέγησαν μετά από επιχείρηση, από διάφορα σημεία του νοτίου τμήματος της Κεφαλονιάς.

Με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ – καθώς ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του – μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κεφαλονιάς ο ένας από τους εννέα Ρουμάνους κωπηλάτες, που περισυνελέγησαν μετά από επιχείρηση, από διάφορα σημεία του νοτίου τμήματος του νησιού.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο θάνατός του προήλθε από εισρόφηση νερού, καθώς είχε φάει πολύ.

Οι Ρουμάνοι, άνδρες και γυναίκες από 30-35 ετών, ξεκίνησαν να κάνουν όρθιες κωπηλατικές σανίδες (sup) από την Πεσάδα.

Ωστόσο ο καιρός – είχε ανέμους 5 μποφόρ – και τα ρεύματα, παρέσυραν κάποιους από αυτούς αρκετά μακριά.

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Είναι χαρακτηριστικό πως οι περισσότεροι περισυνελέγησαν από το Τραπεζάκι μέχρι και το Λουρδά, αρκετά μίλια (7-8), από την Πεσάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση από το Λιμενικό Σώμα, έγιναν έρευνες υπό τον συντονισμό του EKΣEΔ από 1 ΠΛΣ, 2 ιδιωτικά σκάφη και 1 παραπλέον πλοίο, στη θαλάσσια περιοχή νότια Κεφαλονιάς.

{https://twitter.com/HCoastGuard/status/1566050456274608129?s=20&t=MwH4hZg9NjD-6SWTQYP3CA}

Όπως επισημαίνεται στο kefaloniapress.gr, οι 9 Ρουμάνοι πήραν τις όρθιες σανίδες από την Πεσσάδα, παρά τον ισχυρό κυματισμό, για να κάνουν εξερεύνηση στις ακτές.

Ωστόσο, βρέθηκαν διασκορπισμένοι σε μεγάλη έκταση στις παραλίες από Πεσσάδα έως Κορώνι, όπως φαίνεται στον χάρτη.

#ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ #ΡΟΥΜΑΝΟΙ #ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.