Πολίχνη: Νέα στοιχεία για τον νεκρό ηλικιωμένο στη σκεπή του σπιτιού, τι είπαν γείτονες

Πολίχνη: Νέα στοιχεία για Πολίχνη: Νέα στοιχεία για

Νέες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για τον ηλικιωμένο που βρέθηκε νεκρός σε σκεπή σπιτιού στην Πολίχνη της Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός την ημέρα που συμπληρώθηκαν τρία χρόνια από όταν σκοτώθηκε η δεύτερη κόρη του.

Σύμφωνα με το ThessToday.gr, η κόρη του ηλικιωμένου, τον αναζητούσε για να πάνε στο μνημόσυνο της αδελφής της, όμως ενημερώθηκε ότι εκείνος είχε εντοπιστεί νεκρός στη σκεπή του σπιτιού.

Μόλις έφθασε στο σημείο - εμφανώς συντετριμμένη - δήλωσε ότι «είναι τραγικό που η σορός του πατέρα μου ήταν τρεις μέρες στη σκεπή και δεν το είδε κανείς».

Ο ηλικιωμένος μετακόμισε πριν από τρεις μήνες στην περιοχή της Πολίχνης. Ο άντρας, σύμφωνα με τους γείτονες, ζούσε μόνος του σε σπίτι στην οδό Ελιάς, ενώ φέρεται να αντιμετώπιζε κινητικά προβλήματα καθώς κούτσαινε στο ένα πόδι, αιτία που είχε πέσει και άλλες φορές στο παρελθόν.

Το άψυχο σώμα του άνδρα βρισκόταν στη σκεπή τουλάχιστον δύο εικοσιτετράωρα, με τους γείτονες να διαπιστώνουν σήμερα το πρωί τι έγινε.

«Πέθανε αβοήθητος, μάλλον γλίστρησε και έπεσε» ανέφερε γείτονας της περιοχής στο ThessToday.gr.

Στο σημείο βρίσκεται η ΕΛΑΣ, ενώ ακόμα εξετάζονται όλα τα σενάρια.

#ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΟΛΙΧΝΗ #ΝΕΚΡΟΣ #ΣΤΕΓΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.