Καταγγελία ΕΙΝΑΠ: Αναβάλλονται χειρουργεία στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» λόγω έλλειψης αναισθησιολόγων

Καταγγελία ΕΙΝΑΠ: Καταγγελία ΕΙΝΑΠ:

Σε μια εξαιρετικά σοβαρή καταγγελία προέβη η Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά για το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

«Με αγωνία» δηλώνει ότι παρακολουθεί «τη διαρκή μείωση των γιατρών αναισθησιολόγων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία που από 17 έχουν απομείνει μόλις 8» η ΕΙΝΑΠ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της:

Η έλλειψη αυτή έχει οδηγήσει το νοσοκομείο στην τραγική μείωση των τακτικών χειρουργείων με συνεχείς αναβολές, μίας ιδιαίτερα ευαίσθητης ομάδας, όπως αυτής των παιδιών, αυξάνοντας την αγωνία των γονέων.

«Απαιτούμε άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού αναισθησιολόγων, με σύντομες διαδικασίες, στο παίδων Αγία Σοφία, καθώς και σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, ώστε να εξασφαλιστεί η πλήρης και ασφαλής λειτουργία των νοσοκομείων», υπογραμμίζεται σχετικά.

#ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΑ #ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ_ΠΑΙΔΩΝ #ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ #ΕΙΝΑΠ #ΕΛΛΕΙΨΗ #ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΟΙ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.