Σοκαριστικό βίντεο από την κακοκαιρία στη Θεσσαλονίκη: Διανομέας παλεύει με το νερό, «χάνει» το μηχανάκι του

Σοκαριστικό βίντεο από την Σοκαριστικό βίντεο από την

Πραγματική μάχη με τα ορμητικά νερά χρειάστηκε να δώσει ένας διανομέας στη Θεσσαλονίκη.

Τα ορμητικά νερά από την καταιγίδα στη Θεσσαλονίκη, που ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, παρέσυραν έναν διανομέα στο κέντρο της πόλης - και συγκεκριμένα στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Το περιστατικό με τον διανομέα κατέγραψε πολίτης σε βίντεο από το μπαλκόνι του σπιτιού του και έπειτα το ανέβασε στο Facebook.

Όπως φαίνεται στις σοκαριστικές εικόνες, ο διανομέας προσπαθεί να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του, όμως τα νερά τελικά παρασέρνει τον ίδιο και το μηχανάκι του.

Μάλιστα, ενώ ο ίδιος καταφέρνει να σηκωθεί, τελικά το δίκυκλο παρασύρεται από τα ορμητικά νερά.

Στην χώρα έχουμε ανθρώπους που κινδυνεύουν να χάσουν την ζωή για να παραδώσουν παραγγελία ενός δεκάρικου και ο υπεύθυνος που έχει χειροτερέψει τις εργασιακές τους συνθήκες, έχει δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να ζήσει με 800 ευρώ μισθό pic.twitter.com/y2VRTEPjan

— ?⚪ (@a13x____) September 2, 2022

#ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ #ΒΡΟΧΗ #ΠΛΗΜΜΥΡΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.