«Κρυφό σχολειό» στην Σπάρτη: Γυρνάνε στα θρανία οι μαθητές αλλά χωρίς... ρεύμα (βίντεο)

«Κρυφό σχολειό» στην «Κρυφό σχολειό» στην

Δύο σχολεία και συγκεκριμένα νηπιαγωγεία στην Σπάρτη βρέθηκαν με το ρεύμα κομμένο. Η εντολή για διακοπή της ηλεκτροδότησης ήρθε μέσα στο καλοκαίρι και ο δήμος από τη μεριά του τονίζει πως τα λεφτά που έπρεπε να δώσει τα έδωσε.

«Σήμερα το πρωί με πήρανε και οι δύο οι διευθυντές, ότι έχουν κόψει το ρεύμα. Εγώ τους είπα ακριβώς τι έχει γίνει, ότι εγώ έχω καταθέσει τα λεφτά στο λογαριασμό των σχολείων, όπως τα καταθέτω πάντα και στην σωστή ώρα, όταν πρέπει.

Δεν έχω αργήσει, άλλωστε τώρα εφόσον τα έχουν κόψει, εγώ δεν μπορώ να γνωρίζω τι έχει γίνει τώρα, γιατί αν είναι απλήρωτοι οι παλιοί λογαριασμοί. Τα λεφτά πάντως έχουν μπει.

Σίγουρα έχει ακριβύνει το ρεύμα και το γνωρίζουμε, αλλά άλλο θέμα δεν έχει παρατηρηθεί ποτέ με το ρεύμα στα σχολεία της πρωτοβάθμιας», δήλωσε ο Βασίλης Μενούτης, πρόεδρος Πρωτοβάθμιας Δήμου Σπάρτης.

Οι γονείς την πρώτη ημέρα λειτουργίας των νηπιαγωγείων που ξεκινούν τις επόμενες ημέρες μάλλον μάταια θα περίμενουν να ακούσουν τον ήχο από το κουδούνι, αφού φυσικά ούτε το κουδούνι λειτουργεί χωρίς ρεύμα.

«Δεν καταλαβαίνουμε γιατί πήρε τόση έκταση. Πάρα πολύ σοβαρό είναι. Θα διευθετηθεί με τις αρχές και τοπικά. Προκύπτουν έξοδα που δεν έχουν καλυφθεί. Υπάρχουν ανεξόφλητοι λογαριασμοί, αλλά όχι για να φτάσουν στη διακοπή ρεύματος», αναφέρουν πηγές του νηπιαγωγείου Σπάρτης.

#ΣΧΟΛΕΙΑ #ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ #ΣΠΑΡΤΗ #ΡΕΥΜΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.