Προσοχή με απατεώνες σε φανάρια της Αττικής: Η κομπίνα που στήνουν και κλέβουν οδηγούς

Προσοχή με απατεώνες σε Προσοχή με απατεώνες σε

Σε μάστιγα έχουν εξελιχθεί οι κλοπές στην Πέτρου Ράλλη από επιτήδειους οι οποίοι, οργανωμένοι σε ομάδες και χρησιμοποιώντας ως πρόφαση τους υαλοκαθαριστήρες, «αδειάζουν» τα αυτοκίνητα των οδηγών.

Αναλυτικότερα, τα άτομα αυτά βρίσκονται σε καθημερινή βάση κάτω από τη γέφυρα στην Πέτρου Ράλλη στον Κηφισό, περιμένοντας να ανάψει «κόκκινο» και να σταματήσουν τα αυτοκίνητα.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Open, ένας εκ των μελών του κυκλώματος πλησιάζει κάποιο αυτοκίνητο και προσποιείται ότι οι υαλοκαθαριστήρες του έχουν σπάσει, κάτι που κάνει ο ίδιος εκείνη τη στιγμή. Μάλιστα, προθυμοποιείται να προτείνει στον οδηγό κάποιον να τους φτιάξει με κόστος 20-40 ευρώ.

Ωστόσο, υπάρχουν οδηγοί που δεν πείθονται και κατεβαίνουν θυμωμένοι από το αυτοκίνητο. Τότε, άλλο μέλος της ομάδας αυτής πλησιάζει το όχημα από τη θέση του συνοδηγού και αφαιρεί ό,τι βρει.

Οι Αρχές έχουν δεχτεί δεκάδες καταγγελίες, καθώς το κύκλωμα δρα εδώ και 6-7 μήνες.

#ΠΕΤΡΟΥ_ΡΑΛΛΗ #ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ #ΚΛΟΠΕΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.