Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες της 40χρονης που κατηγορείται ότι «ξάφριζε» σπίτια ως οικιακή βοηθός

Στη δημοσιότητα οι Στη δημοσιότητα οι

Η ΕΛΑΣ δημοσιοποίησε φωτογραφίες και στοιχεία 40χρονης, η οποία κατηγορείται ότι είχε «ρημάξει» σπίτια όπου εργαζόταν ως οικιακή βοηθός.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες αλλοδαπής κατηγορούμενης για κλοπές από οικίες στις οποίες παρείχε υπηρεσίες καθαριότητας ως οικιακή βοηθός και η οποία συνελήφθη την 16-8-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών 

Πρόκειται για τη συλληφθείσα:

1. (επ) KAKUNASHVILI (ον) LIA του ABDANDIL και της LILY , γεννηθείσα την 27-7-1982 στη Γεωργία

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου καθώς και στη διερεύνηση της συμμετοχής της κατηγορουμένης και των συνεργών της και σε έτερες αξιόποινες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-8695542 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι την 24-2-2023, σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη. 

01092022gada001

#ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ #ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ #ΕΛΑΣ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΔΙΑΤΑΞΗ #ΚΛΟΠΕΣ #ΣΠΙΤΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.