Στο έλεος των αυξήσεων τα κομμωτήρια - «Τέλος» το πιστολάκι

Στο έλεος των αυξήσεων τα Στο έλεος των αυξήσεων τα

Τα κομμωτήρια βρίσκονται και αυτά στο έλεος των αυξήσεων του ηλεκτρικού ρεύματος καθώς το πιστολάκι μαλλιών έχει αποδειχτεί πως είναι η πιο ενεργοβόρα συσκευή. 

 

Ιδιοκτήτες και υπάλληλοι δηλώνουν πως οι πελάτισσες έχουν ελαττώσει τα χτενίσματα, αλλά και οι ίδιοι αναγκάζονται είτε να μην χρησιμοποιούν πιστολάκι, είτε να αυξήσουν τις τιμές.

Σύμφωνα με ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου στη Θεσσαλονίκη, ο λογαριασμός ρεύματος της επιχείρησης έχει διπλασιαστεί. Εξήγησε πως είναι δύσκολο να μειωθεί το πιστολάκι μαλλιών καθώς ακόμη και για ένα απλό κούρεμα είναι απαραίτητη η χρήση του.

«Για ένα μισάωρο χρήσης του, το κόστος της ενέργειας μπορεί να φτάσει και τα 2-3 ευρώ» είπε η ίδια μιλώντας στο MEGA.

«Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να αυξήσουμε τις τιμές, θα είναι δύσκολο για τον κόσμο, αν δεν ανεβάσουμε θα είναι ζημιογόνο για εμάς, δεν ξέρουμε τι να κάνουμε…» συμπλήρωσε.

#ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ #ΠΙΣΤΟΛΑΚΙ #ΑΥΞΗΣΕΙΣ #ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ_ΡΕΥΜΑ #ΤΙΜΕΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.