Μεγάλη φωτιά στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Μεγάλη φωτιά στον Εύοσμο Μεγάλη φωτιά στον Εύοσμο

Μεγάλη φωτιά εκδηλώθηκε σε χωματερή στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Η φωτιά μαίνεται από τις 3 τα ξημερώματα και έχουν κινητοποιηθεί ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής, με 24 πυροσβέστες και 9 οχήματα.

Η μεγάλη πυρκαγιά καίει σε χώρο προσωρινής εναπόθεσης ογκωδών αντικειμένων στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης όπου πριν από δύο ημέρες είχε εκδηλωθεί ξανά ανάλογη εστία. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά έχει οριοθετηθεί και δεν απειλεί σπίτια αυτή την ώρα. 

Όπως μετέδωσε το Open, υπάρχει καταγγελία σύμφωνα με την οποία στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης είχαν δεχθεί πρόσφατα απειλητικά μηνύματα για φωτιά.

Βέβαιος για εμπρησμό εμφανίστηκε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Όπως είπε στον ΣΚΑΪ, αντίστοιχη προσπάθεια για να μπει φωτιά έγινε και τη Δευτέρα, η οποία και έσβησε γρήγορα από την Πυροσβεστική.

«Ίσως αυτές οι ενέργειες είναι εσκεμμένες από κάποιους για να αμαυρώσουν την εικόνα του δήμου. Αυτός είναι ένας χώρος αποθήκευσης όπου και ιδιώτες και ακόμη και κάποιοι από διπλανούς δήμους έρχονταν και βάζαν τα ογκώδη τους παράνομα παρόλο που είχαμε βάλει στηθαίο», υποστήριξε ο κ. Μανδαλιανός.

#ΦΩΤΙΑ #ΕΥΟΣΜΟΣ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ #ΠΥΡΚΑΓΙΑ #ΧΩΜΑΤΕΡΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.