«Τρόμος» για την Λατινοπούλου: Βανδάλισαν το αυτοκίνητό της (Εικόνες + βίντεο)

«Τρόμος» για την «Τρόμος» για την

Στο στόχαστρο αγνώστων βρέθηκε το αυτοκίνητο της Αφροδίτης Λατινοπούλου .

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival, κ. Η Λατινοπούλου πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητό της, διαπίστωσε ότι είχε σπασμένους καθρέπτες και ήταν χαραγμένο και στις δύο πλευρές. Αμέσως, ενημέρωσε την Αστυνομία και στη συνέχεια μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου για να υποβάλει μήνυση.

λατινοπούλου

 Η ίδια με μια οργισμένη ανάρτηση στα social media έκανε γνωστό το συμβάν. 

{πηγή} Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Afroditi Latinopoulou (@a.latinopoulou)

{/πηγή}

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η Αφροδίτη Λατινοπούλου, δέχεται μια τέτοια επίθεση από αγνώστους. Όπως αναφέρει η ίδια, έχει δεχθεί αρκετά απειλητικά μηνύματα για τα όσα υποστηρίζουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ πριν από μερικούς μήνες άγνωστοι επιχείρησαν να εισέλθουν στο διαμέρισμά της.

#ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ #ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΣ #ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ #ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.