Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη με καταθέσεις μαρτύρων

Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ: Πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ:

Ο κατηγορούμενος μουσικός μέσω του δικηγόρου του υπέβαλε αίτημα να οριστεί πραγματογνώμονας από το δικαστήριο προκειμένου να εξετάσει αν είναι παιδόφιλος.

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται σήμερα η δίκη του 71χρονου ντράμερ και πρώην συνεργάτη του συγκροτήματος Πυξ Λαξ, που έχει κριθεί προφυλακιστέος για άλλη υπόθεση, αλλά δικάζεται σε δεύτερο βαθμό στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο για αδίκημα που σχετίζεται με σεξουαλική κακοποίηση ενός 6χρονου κοριτσιού το 2011.

Σημειώνεται, ότι σε πρώτο βαθμό ο κατηγορούμενος έχει καταδικασθεί για την συγκεκριμένη υπόθεση της 6χρονης σε κάθειρξη 12 ετών, αλλά το δικαστήριο του είχε χορηγήσει τότε αναστολή στην εκτέλεση της ποινής μέχρι την έφεση με περιοριστικούς όρους.

#ΠΥΞ_ΛΑΞ #ΝΤΡΑΜΕΡ #ΔΙΚΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.