Νέο Φάληρο: 22χρονος ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του και την άφησε στη μέση του δρόμου

Νέο Φάληρο: 22χρονος Νέο Φάληρο: 22χρονος

Ένας 22χρονος ξυλοκόπησε άγρια την 30χρονη σύντροφό του στο Νέο Φάληρο και την εγκατέλειψε στην άσφαλτο. Μήνυση κατέθεσε εναντίον του η γυναίκα.

Σε κατάσταση αμόκ ένας 22χρονος μέσα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Κηφισμού στο Νέο Φάληρο, ξυλοκόπησε την 30χρονη σύντροφό του, χτυπώντας τη με γροθιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την αφήσει στα πρόθυρα της λιποθυμίας.

Έπειτα την έσυρε τραβώντας τη από τα μαλλιά έξω από το αυτοκίνητο, την άφησε στην άσφαλτο και εξαφανίστηκε με το αυτοκίνητό του. Διερχόμενοι οδηγοί την είδαν, σταμάτησαν και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Άνδρες της Άμεσης Δράσης την μετέφεραν στο αστυνομικό Τμήμα Καμινίων – Νέου Φαλήρου, όπου η γυναίκα κατέθεσε μήνυση εναντίον του συντόφου της.

Η 30χρονη, ιδιοκτήτρια Κέντρου Αισθητικής στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, επρόκειτο να εξεταστεί από ιατροδικαστή καθώς φέρει τραύματα στο κεφάλι και τον γοφό. Ο 22χρονος που εξαφανίστηκε, πήρε μαζί του και το κινητό της συντρόφου του, όπως ανέφερε η ίδια στους Αστυνομικούς.

#ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΝΕΟ_ΦΑΛΗΡΟ #ΔΡΟΜΟΣ #ΜΗΝΥΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.