Ισθμός της Κορίνθου όπως... Γιοφύρι της Άρτας: Η Διώρυγα έκλεισε ξανά λίγες ώρες αφού δόθηκε στην κυκλοφορία

Ισθμός της Κορίνθου όπως... Ισθμός της Κορίνθου όπως...

Νέα κατολίσθηση σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στη Διώρυγα του Ισθμού Κορίνθου, με αποτέλεσμα να απαγορευτεί ξανά η διέλευση, λίγες ώρες αφότου δόθηκε στην κυκλοφορία.

Μετά την κατολίσθηση πρανών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το loutraki365.gr, στο σημείο έχει σταλεί ειδικό πλωτό, το οποίο ξεκίνησε εργασίες καθαρισμού του καναλιού, ενώ η διέλευση πλοίων διακόπηκε προσωρινά.

Αρκετά είναι τα πλοία που περιμένουν από την πλευρά του Σαρωνικού για να πραγματοποιηθούν τα νέα έργα αποκατάστασης.

Η κατακρήμνιση εδαφών στη διώρυγα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο λόγω της ύπαρξης πολλών ρηγμάτων στους γεωλογικούς σχηματισμούς των τοιχωμάτων της.

Η νέα πτώση των πρανών συνέβη λίγο μετά την ανακοίνωση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, πως η Διώρυγα της Κορίνθου επαναλειτουργεί από σήμερα και για τρεις μήνες.

{https://www.youtube.com/watch?v=vGVenLYo2FU}

#ΙΣΘΜΟΣ #ΔΙΩΡΥΓΑ #ΚΟΡΙΝΘΟΣ #ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.