Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η δίκη για τον ξυλοδαρμό, ντοκουμέντα από τη βίαιη συμπεριφορά του (βίντεο)

Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η Θέμης Αδαμαντίδης: Σήμερα η

Ο Θέμης Αδαμαντίδης βρίκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης, ενδοοικογενειακής απειλής και απλής εξύβρισης σε βάρος της συντρόφου του.

Ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας οδηγείται σήμερα ο Θέμης Αδαμαντίδης, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του, που ακολούθησε μήνυση της συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη.

Ο τραγουδιστής κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βλάβη, ενδοοικογενειακή απειλή και απλή εξύβριση σε βάρος της συντρόφου του, ενώ πέρασε το βράδυ της Παρασκευής στο κρατητήριο και οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου, στο Δικαστήριο από όπου ζήτησε τριήμερη προθεσμία.

Έλαβε πράγματι προθεσμία αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει τη σύντροφό του - ούτε στα 100 μέτρα - μέχρι και σήμερα οπότε και αναμένεται να διεξαχθεί η δίκη του. Ακόμη του απαγορεύτηκε να έχει οποιαδήποτε επικοινωνία μαζί της.

Το βίντεο της επίθεσης

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αρνείται τις κατηγορίες και - δια του δικηγόρου του Αλέξη Κούγια - υποστηρίζει πως εκείνος είναι το θύμα και πως η σύντροφος του, του έκανε μήνυση για να τον εκβιάσει.

Στη δημοσιότητα, ωστόσο, ήρθε βίντεο που δείχνει έναν άντρα, ο οποίος φέρεται να είναι ο λαϊκός τραγουδιστής, να βιαιοπραγεί σε βάρος της πρώην συντρόφου του.

Πιο συγκεκριμένα δείχνει τον άνδρα να κλωτσάει την Βαρβάρα Κίρκη και στη συνέχεια να την σπρώχνει προς το αμάξι, επιβεβαιώνοντας τα όσα έχει υποστηρίξει.

Το βίντεο, εφόσον βέβαια αποδειχθεί ότι είναι γνήσιο και ο άντρας είναι όντως ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής, επιβεβαιώνει τις καταγγελίες της πρώην συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία.

Την ίδια ώρα σε φωτογραφία της καταγγέλλουσας - που αποτελεί ακόμη ένα ντοκουμέντο - η γυναίκα φαίνεται τραυματισμένη.

βαρβαρα

Τι απαντά ο Κούγιας

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγας διευκρίνισε πως κανένα βίντεο δεν βρίσκεται στα χέρια της Αστυνομίας, ενώ για τις καταγγέλλουσες σημείωσε ότι η μία σύντροφος είναι η μητέρα των παιδιών του, ενώ η δεύτερη είναι μια περιστασιακή σχέση που είχε.

«Μου κάνει εντύπωση, όμως, διότι βλέπω μια συνέρευση στην κυριολεξία», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας. «Άκουσα το πρωτοφανές ότι η δεύτερη έδινε χρήματα στην πρώτη. Από πού; Τι εργασία κάνει αυτή και από την οποία κερδίζει χρήματα;», αναρωτήθηκε.

Και για τις δύο, ο Θέμης Αδαμαντίδης, υποστήριξε ο δικηγόρος, είναι «χρυσοτόκος όρνιθα».

Ορισμένες γυναίκες επιλέγουν άνδρες με ιδιαίτερες ευαισθησίες, όπως είναι ο κ. Αδαμαντίδης, με πάρα πολλά χρήματα και νομίζουν με αυτό τον τρόπο ότι μπορεί να γίνουν οι ταμίες των συγκεκριμένων ανθρώπων, πρόσθεσε.

#ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΔΙΚΗ #ΒΙΑ #ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.