Ηλίας Νικολακόπουλος: Το τελευταίο αντίο στο Α' Νεκροταφείο (εικόνες)

Ηλίας Νικολακόπουλος: Το Ηλίας Νικολακόπουλος: Το

Συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, συνάδελφοί του ακαδημαϊκοί, αλλά και δημοσιογράφοι αποχαιρετούν τον σπουδαίο πολιτικό επιστήμονα και εκλογικό αναλυτή.

To τελευταίο αντίο στον πολιτικό επιστήμονα και εκλογικό αναλυτή Ηλία Νικολακόπουλο είπαν στο Α' Νεκροταφείο, συγγενείς, φίλοι, πολιτικοί, συνάδελφοί του ακαδημαϊκοί, αλλά και δημοσιογράφοι.

Ο Ηλίας Νικολακόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 75 ετών, έπειτα από ανακοπή που υπέστη ενώ κολυμπούσε στην παραλία Αχλάδι της Σύρου.

Μολονότι το ασθενοφόρο και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ έφτασαν στην παραλία Αχλάδι μέσα 7 λεπτά, η 20λεπτη προσπάθεια των διασωστών να τον επαναφέρουν στη ζωή στάθηκε αδύνατη, καθώς η καρδιά του τον πρόδωσε, με αποτέλεσμα οι γιατροί στο Νοσοκομείο της Σύρου να διαπιστώσουν απλά, μόλις διακομίσθηκε, το θάνατό του.

Στην πολιτική του κηδεία δίνουν το παρών μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο τέως ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος, ο Φώτης Κουβέλης, ο Αλέξης Χαρίτσης, ο Νίκος Φίλης, ο Αλέξης Παπαχελάς, ο Γιώργος Σταθάκης, ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, o Νάσος Ηλιόπουλος.

Επικήδειο στην εξόδιο ακολουθία θα εκφωνήσει ο Αλέξης Τσίπρας.

Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων να ενισχυθεί το έργο των Αρχείων Σύγχρονης Κοινωνικής Ιστορίας, του οποίου διετέλεσε πρόεδρος.

Δείτε φωτογραφίες

niko1

niko2

niko3

#ΗΛΙΑΣ_ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ #ΚΗΔΕΙΑ #ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.