Θέμης Αδαμαντίδης: Πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο μετά από μήνυση για ξυλοδαρμό της συντρόφου του, σε λίγο στον Εισαγγελέα

Θέμης Αδαμαντίδης: Πέρασε Θέμης Αδαμαντίδης: Πέρασε

Για ακόμα μία φορά ο δημοφιλής τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης, βρέθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού τμήματος αυτή τη φορά ωστόσο, τον μήνυσε η σύντροφός του για ξυλοδαρμό.

Σαν κεραυνός έσκασε η είδηση οτι συνελήφθη Θέμης Αδαμαντίδης καθώς η σύντροφος του τον κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το μεσημέρι στους Αμπελόκηπους, έξω από χαρτοπαικτική λέσχη, και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα Αλίμου, όπου υποβλήθηκε η μήνυση σε βάρος του.

Ο τραγουδιστής υπέβαλε και ο ίδιος με τη σειρά του μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση ενώ, το πρωί του Σαββάτου (2/7), ο Θέμης Αδαμαντίδης θα οδηγηθεί στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων, όπου θα περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Δήλωση Κούγια για τη σύλληψη του Θέμη Αδαμαντίδη

Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο εκπροσωπεί τον κο Θέμη Αδαμαντίδη σε όλες τις νομικές του υποθέσεις.

Σήμερα το απόγευμα μια πρώην σύντροφός του, με την οποία έχει διακόψει τη σχέση του τις προηγούμενες μέρες, γνωρίζοντας ότι σήμερα το βράδυ έχει συναυλία, με σκοπό να τον εκβιάσει, του έκανε μια ανυπόστατη μήνυση, με αποτέλεσμα ο κ. Αδαμαντίδης να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου.

Εις βάρος της συγκεκριμένης κυρίας ο κ. Αδαμαντίδης υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση, συκοφαντική δυσφήμηση, αλλά και για αυτοδικία, αφού αυτή δεν του έδινε τα κλειδιά του σπιτιού του και χρησιμοποιώντας τα του έκλεψε 7.000 ευρώ και γι’ αυτό το λόγο της υπεβλήθη μήνυση και για κλοπή.

Η συγκεκριμένη κυρία καταζητείται στα όρια του αυτοφώρου για τα ποινικά αδικήματα, τα οποία διέπραξε εις βάρος του κου Θέμη Αδαμαντίδη.

Τι έλεγε για τη σύντροφό του ο Θέμης Αδαμαντίδης πριν λίγο καιρό

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγο καιρό πριν και συγκεκριμένα στις αρχές Μαΐου, ο γνωστός καλλιτέχνης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό" του ΑΝΤ1, με το ρεπορτάζ να αναφέρει τότε πως οι δυο τους είναι μαζί περίπου έναν χρόνο.

"Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι" είχε πει ο κ. Αδαμαντίδης.

"Είμαι πολύ καλά στα προσωπικά μου. Ποτέ δεν λέμε ποτέ" είχε σχολιάσει μάλιστα, απαντώντας σε ερώτηση για το κατά πόσο η ευτυχία του πρόκειται να ολοκληρωθεί και με έναν γάμο με την Βαρβάρα Κίρκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εκπομπή του ΑΝΤ1, η κα. Κίρκη είναι πρώην μοντέλο και το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως παρουσιάστρια, ενώ όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο παρελθόν, ο λαϊκός ερμηνευτής βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο.

#ΘΕΜΗΣ_ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ #ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ #ΜΗΝΥΣΗ #ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΣ #ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ #ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ #ΚΟΥΓΙΑΣ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.