Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: «Βλέπει και ακούει πολλά που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση» (βίντεο)

Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη: Πισπιρίγκου για Δασκαλάκη:

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, μέσα από τη φυλακή, «απάντησε» στις δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών για το θάνατο των άλλων δύο παιδιών.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 33χρονης, Όθωνα Παπαδόπουλο, η κατηγορούμενη δεν πιστεύει ότι ο πρώην άντρας της θα στηρίξει νέα κατηγορία εναντίον της.

«Οι δηλώσεις δεν είναι επιβεβαιωμένες, είναι φημολογία, όπως φημολογία είναι και το περιεχόμενο του πορίσματος το οποίο δεν έχουμε.

»Υπάρχει πάρα πολλή παραπληροφόρηση σε σχέση με την υπόθεση. Βλέπει και ακούει πολλά πράγματα που δεν έχουν σχέση με την υπόθεση», είπε η Ρούλα Πισπιρίγκου στο Mega.

Θυμίζουμε ότι ο Μάνος Δασκαλάκης, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγα 24ωρα, φέρεται να είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν αμφισβητεί το πόρισμα και ότι θα δηλώσει ξανά υποστήριξη της κατηγορίας για το θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Δείτε το βίντεο:

#ΡΟΥΛΑ_ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ #ΜΑΝΟΣ_ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ #ΠΑΤΡΑ #ΝΕΚΡΑ_ΠΑΙΔΙΑ #ΔΗΛΩΣΗ

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.