Ο Ρουβίκωνας έκανε γυαλιά καρφιά το σούπερ μάρκετ όπου συνελήφθη η ηλικιωμένη (βίντεο)

Ο Ρουβίκωνας έκανε γυαλιά Ο Ρουβίκωνας έκανε γυαλιά

Επίθεση με βαριοπούλες στο σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, όπου το περασμένο Σάββατο συνελήφθη ηλικιωμένη γυναίκα που έκλεψε λόγω πείνας, έκανε τα ξημερώματα της Παρασκευής (18.02.2022) ο Ρουβίκωνας.

Επίθεση του Ρουβίκωνα πριν από λίγο στο σούπερ μάρκετ στο Ίλιον, όπου η ηλικωμένη γυναίκα έκλεψε κρέας και τυρί για να κάνει όπως είπε το τραπέζι στα παιδιά της.

Δείτε βίντεο από την επίθεση ΕΔΩ

Σημειώνουμε πως η σύλληψη της ηλικιωμένης γυναίκας και η αναλγησία από τον υπεύθυνο του σούπερ μάρκετ, ο οποίος δεν “λύγισε” ούτε στους πολίτες που είπαν να πληρώσουν αυτοί τα 40 ευρώ, αλλά ούτε και στους αστυνομικούς οι οποίοι επέμεναν να μην δοθεί συνέχεια, δημιούργησαν ιδιαίτερη αίσθηση.

Τελικά η μήνυση αποσύρθηκε με παρέμβαση του Υπουργείου Ανάπτυξης αλλά και με ενέργειες των υπευθύνων του καταστήματος.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.