#Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο: Κύμα συμπαράστασης στο twitter μετά την αυτοκτονία του πατέρα

#Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο: #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο:

Η αυτοκτονία έχει προκαλέσει θλίψη και συγκίνηση στο Πανελλήνιο, αλλά και κύμα οργής σε βάρος εκείνων που φέρεται ότι διέρρευσαν στοιχεία από το ερωτικό βίντεο.

Συγκλόνισε η αυτοκτονία του πατέρα επειδή κυκλοφόρησε ερωτικό βίντεο με τον γιο του με άλλον άνδρα, ο οποίος δεν άντεξε να τον κοροϊδεύουν στο «καφενείο». 

«Ο πατέρας δεν άντεξε μάλλον, την κατακραυγή του κόσμου, να το πω έτσι… Μικρή κοινωνία, καταλαβαίνετε… Γύρισε σπίτι του, μίλησε με τον γιο του, του τα είπε όλα και έφυγε. Κι έφυγε και πήγε σ’ ένα άλλο μέρος, χωράφι, που είχαν ένα εξοχικό σπίτι κι εκεί αυτοκτόνησε», λέει συγγενής της οικογένειας του 59χρονου στο MEGA.

«Όλοι, τον έψαχναν μάταια, όλο το βράδυ… Ο 59χρονος στη σκέψη, ότι η οικογένειά του ήταν πλέον δαχτυλοδεικτούμενη στο νησί, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις επιπτώσεις» εξηγεί.

Υποστηρικτικά tweets

Ένα κύμα αλληλεγγύης και στήριξης του παιδιού από την Κάρπαθο ξεδιπλώθηκε από τους χρήστες στο Twitter αφότου έγινε γνωστή η είδηση της αυτοκτονίας του πατέρα του.

Συγκίνηση προκάλεσαν με όσα έγραψαν, καθώς το hashtag #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο, βρέθηκε πολύ ψηλά στα trends του Twitter.

Ένας λόγος που φεύγουν οι νέοι από την επαρχία είναι ότι πρέπει να δίνουν λόγο για την ζωή τους στον κάθε μαλακα που κάθεται στο καφενείο του χωριού. Και δεν ισχύει αυτό μόνο για τους γκει. #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο

— Nairobi (@Nairobi60975900) February 17, 2022

Έδωσε τέλος στη ζωή του μετά από χλευασμό της τοπικής κοινωνίας για το #revengeporn βίντεο του γιου του με άλλον άντρα- Εν έτει 2022 οφείλουμε να ενώσουμε επιτέλους δυνάμεις και να βάλουμε τέλος σε ομοφοβία, bullying κ υποκρισία. Αργήσαμε πολύ #καρπαθος #Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο

— Nikos Koklonis (@koklonis) February 17, 2022

#Στηριζω_το_παιδί_Κάρπαθο γτ:
- Οι gay δεν είναι ντροπή
- Το σεξ δεν είναι ντροπή.
- Η αγάπη δεν είναι ντροπή.
- Ντροπή είσαι εσυ, ο άγνωστος, που πιστευεις ότι έχεις λόγο στο σωμα μου κ στη ψυχή μου,που θες να ζω τη ζωή σου.

ΔΕΝ ΤΗ ΘΕΛΩ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.
ΘΕΛΩ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΟΥ.
ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ..

— ?Θείο Βρέφος? (@mwro_almighty) February 16, 2022

#Στηριζω_το_παιδί_Κάρπαθο μέχρι να μην είναι καν θέμα συζήτησης και σχολιασμού η σεξουαλικότητα ενός συνανθρώπου μας. Μέχρι να σταματήσουν οι μεσαιωνικές αντιλήψεις και να προχωρήσει επιτέλους μπροστά η κοινωνία μας! ?️‍??

— Nick ? (@NickTheFox10) February 16, 2022

Όλοι μας είμαστε όμορφοι άνθρωποι είτε είμαστε άσπροι, είτε μαύροι, είτε γκέι ή στρέιτ.
Αναζητήστε την ομορφιά μέσα σας και μόλις την βρείτε θα αρχίσετε να την εξωτερικεύετε. Έτσι όλοι μαζί θα δημιουργήσουμε έναν όμορφο κόσμο με όμορφους ανθρώπους.#Στηριζω_το_παιδι_Καρπαθο

— ΕΣΥ για όλους (@esy_gia_olous) February 17, 2022

Επειδή οι κοινωνίες πλέον βρωμάνε φασισμό, ρατσισμό και ομοφοβία...#Στηριζω_το_παιδι_καρπαθο!

— Chupra Hpirocha®️.@melosa (@CHpirocha) February 16, 2022

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.