Αυτά είναι τα 51 καφέ και εστιατόρια που παραβίασαν τα μέτρα: Τιμωρήθηκαν με «λουκέτο»

Αυτά είναι τα 51 καφέ και Αυτά είναι τα 51 καφέ και

Σε περισσότερα από 50 καταστήματα εστίασης σε ολόκληρη τη χώρα επιβλήθηκε η διοικητική κύρωση της αναστολής λειτουργίας, λόγω παραβιάσεων των περιοριστικών μέτρων για τον κορονοϊό

Η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δυνάμει των διατάξεων του άρθρου 54 του ν. 4886/2022, δημοσιεύει τις εμπορικές επωνυμίες των επιχειρήσεων στις οποίες έχει επιβληθεί η διοικητική κύρωση της αναστολής λειτουργίας για την παραβίαση των μέτρων κατά της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, από την Ελληνική Αστυνομία, την Εθνική Αρχή Διαφάνειας και τη Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου της Αγοράς (ΔΙΜΕΑ), στο χρονικό διάστημα από 31-01-2022 έως 13-02-2022.

Δείτε τη λίστα του υπουργείου

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.