«Μπετόν» τα μέτρα στα σούπερ μάρκετ με πληρότητα και μάσκες

«Μπετόν» τα μέτρα στα «Μπετόν» τα μέτρα στα

Συνεδριάζει αυτή την ώρα η επιτροπή των ειδικών προκειμένου να σφυρίξει την χαλάρωση των μέτρων. Μπορεί να απελευθερωθούν οι όρθιοι στην εστίαση και γενικότερα στη διασκέδαση, να αυξηθεί η πληρότητα στα γήπεδα ωστόσο, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι για τις μάσκες τόσο σε κλειστούς χώρους όσο συγκεκριμένα στα σούπερ μάρκετ.

Εδώ και μήνες τα μέτρα στα σούπερ μάρκετ είναι «μπετόν» ενώ δεν φαίνεται να αλλάζει τίποτα ούτε ως προς τις μάσκες ούτε ως προς την είσοδο στα σούπερ μάρκετ. 

Ειδικώς στα σούπερ μάρκετ υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (FFP2 ή Ν95) ή εναλλακτικά διπλής μάσκας (χειρουργικής και υφασμάτινης).

Ειδικώς στα καταστήματα τροφίμων ισχύει ο κανόνας ενός ατόμου ανά 9 τ.μ. Ειδικώς στα σούπερ μάρκετ απαγορεύεται η πώληση προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση σε μη έχοντες άδεια ασκήσεως επαγγέλματος κομμωτή-κουρέα, εφόσον η πώληση αφορά σε περισσότερα από δύο (2) τεμάχια προϊόντων ανά κωδικό είδους και ανά πελάτη. Η πώληση περισσότερων τεμαχίων προϊόντων κομμωτικής για επαγγελματική χρήση ανά κωδικό σε πελάτη επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση έκδοσης του προβλεπόμενου τιμολογίου και με την ταυτόχρονη επίδειξη επαγγελματικής ταυτότητας. Ειδική απολύμανση σε τροχήλατα και μη καρότσια/καλάθια, όπου υφίστανται, με ανάπτυξη καθημερινού προγράμματος 80108 ΕΦΗΜΕΡΙ∆Α TΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ Τεύχος B’ 6290/29.12.2021 Α/Α ΠΕΔΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ απολύμανσης, το οποίο επιδεικνύεται στις αρμόδιες αρχές.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.