Τραυματισμός 50χρονου εργάτη στα ναυπηγεία Περάματος

Τραυματισμός 50χρονου Τραυματισμός 50χρονου

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένας 50 χρονος εργατοτεχνίτης στα ναυπηγεία Περάματος, όταν γλίστρησε από σκάλα και έπεσε στο κενό.

Ένας 50χρονος εργάτης που πραγματοποιούσε εργασίες επισκευής στο Ε/Γ-Ο/Γ “ΑΣΤΕΡΙΩΝ ΙΙ” σημαίας Κύπρου, το οποίο βρίσκεται ανελκυσμένο εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος, τραυματίστηκε όταν έπεσε στο χώρο κάτω από το γκαράζ του πλοίου, κατά την κάθοδό του από σκάλα.

Ο εργαζόμενος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΟΛΠ Α.Ε. στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας “ΘΡΙΑΣΙΟ” για ιατρικές εξετάσεις.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, επεβλήθη παύση εργασιών στο εν λόγω χώρο του πλοίου και πραγματοποιήθηκε σφράγιση του μέχρι τη διενέργεια αυτοψίας από Κλιμάκιο Επιθεωρητών Εργασίας.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.