Πατρινό καρναβάλι: Πάνω από 30.000 καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους [vid pic]

Πατρινό καρναβάλι: Πάνω από Πατρινό καρναβάλι: Πάνω από

Ένα μεγάλο «ποτάμι» καρναβαλιστών ξεχύθηκε χθες στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, προσφέροντας ένα φαντασμαγορικό θέαμα στους θεατές της νυχτερινής ποδαράτης παρέλασης, που διήρκεσε για περισσότερες από τέσσερις ώρες.

Περισσότεροι από 30.000 καρναβαλιστές, μέλη των 138 πληρωμάτων του «Κρυμμένου Θησαυρού», σκόρπισαν το κέφι, την ζωντάνια και την χαρά, ενώ μαζί με τα άρματα του δήμου έδωσαν λάμψη και μεγαλοπρέπεια στη νύχτα του τελευταίου Σαββάτου του πατρινού καρναβαλιού.

Με σύμμαχο τον καιρό χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν και μετέδωσαν το αστείρευτο κέφι, τη δυναμική τους παρουσία, τον παλμό και το πάθος τους κάνοντας όλη την πόλη να χορεύει σε καρναβαλικούς ρυθμούς.

Ευρηματικές ιδέες, απίθανες εμπνεύσεις, εξαιρετικές αισθητικά στολές, χρώμα και φως, γερές δόσεις σάτιρας και ανατροπής, δημιουργία που ξεχείλιζε, χαρακτήρισαν την παρέλαση που πραγματικά μονοπώλησε το ενδιαφέρον.

patra99876.jpg

patra4232.jpg

patra5433.jpg

patra086.jpg

patra4333.jpg

patra4324.jpg

πηγη:Patrastimes.gr

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.