Νέα βιβλία από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος

Στον απόηχο ενός άκρως επιτυχημένου 2017 οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος μας παρουσιάζουν τις πρώτες νέες κυκλοφορίες για το 2018.

Οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος ξεκινούν καινούργιες σειρές παιδικών βιβλίων με τους πλέον αγαπημένους και βραβευμένους συγγραφείς και εικονογράφους:

Ο Αντώνης Παπαθεοδούλου και η Ίρις Σαμαρτζή επιμελούνται μια νέα σειρά με διασκευές γνωστών κλασικών έργων κατάλληλες για μικρούς αναγνώστες.

ΣΤΑ ΚΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΣ



Αυτό το βιβλίο θα μπορούσε να είναι μια ιστορία για ένα κορίτσι, την Έλλη.

Για τα συναισθήματά της που όλο αλλάζουν και τα βιώνει όπως κάθε παιδί υπερβολικά, για τα ταλέντα και τις δυσκολίες της, για τα πάνω και τα κάτω της, για όσα τη θυμώνουν και όσα την ενθουσιάζουν.

Όμως όχι. Δεν είναι. Είναι απλώς ένα βιβλίο για ναυτικές περιπέτειες και θαλασσινά ταξίδια!

Μια εκπληκτική μεταφορά της παιδικής καθημερινότητας σε έναν γενναίο, φανταστικό νέο κόσμο! Το κείμενο και η εικονογράφηση αλληλοσυμπληρώνονται με μοναδικό τρόπο.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ
Συγγραφέας: Jarvis

Ο Κυριάκος είναι πολύ τρομακτικός. Τριγυρίζει στη ζούγκλα βροντοφωνάζοντας:

«ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟΣ! ΤΡΕΜΕΤΕ ΤΑ ΚΑΛΟΑΚΟΝΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥ ΔΟΝΤΙΑ!»

Όμως τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Ο Κυριάκος, βλέπετε, κρύβει ένα τεράστιο (και-όχι-και-τόσο-τρομακτικό) μυστικό...

O Jarvis παραμένει πιστός στο συγγραφικό του ύφος και παραδίδει μια πρωτότυπη ιστορία γεμάτη ανατρεπτικό χιούμορ

Υπάρχει μια αίσθηση δικαίωσης των «καλών». Με πολύχρωμη και ολοζώντανη ζωγραφική απεικόνιση της ζούγκλας.


Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ
Συγγραφέας: Bradley Brubaker Kimberly

Μεταφραστής: Στέλλα Κάσδαγλη

Το βιβλίο αφηγείται τη συγκινητική ιστορία ενός γενναίου κοριτσιού την περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Η δεκάχρονη Έιντα, ξεπερνώντας τις κακουχίες της καθημερινής της ζωής, δραπετεύει με τον αδερφό της στη βρετανική επαρχία.

Εκεί ξεκινάει μια νέα ζωή μαθαίνοντας το αυτονόητο: πως έχει ίσα δικαιώματα με τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας της.

Παράλληλα, τα δύο αδέρφια αναπτύσσουν μια δυνατή σχέση με τη Σούζαν Σμιθ, τη γυναίκα που τα παίρνει υπό την προστασία της. Θα αποδειχτεί άραγε ο δεσμός τους αρκετά ισχυρός ώστε να τους κρατήσει ενωμένους, παρά τον πόλεμο και τις συνθήκες που απειλούν να τους χωρίσουν;

Το βιβλίο έχει λάβει πολλές διακρίσεις ενώ ήταν #1 New York Times bestseller και στη λίστα με τα καλύτερα βιβλία του 2015 των Publisher’s Weekly και Wall Street Journal. Ελπιδοφόρο μήνυμα μέσα από ένα δυνατό κείμενο. Για παιδιά από 10 ετών.

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.