Έξι χριστουγεννιάτικα στολίδια ταξιδεύουν!

Οι Εκδόσεις Διόπτρα υποδέχεται τα Χριστούγεννα με ήρωες από τον αγαπημένο μας παραμυθά, Ευγένιο Τριβιζά, που σίγουρα οι μικροί μας φίλοι θα αγαπήσουν!

Τα βιβλία είναι το καλύτερο δώρο για ένα μικρό παιδί, γιατί μπορεί με τον πιο ποιοτικό τρόπο να γνωρίσει διδάγματα, ήρωες, ιστορίες και να ταυτιστεί μαζί τους.

Τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά είναι από τα ομορφότερα βιβλία που θα αποκτήσει ένα παιδί!

Και ειδικά για τα Χριστούγεννα σας παρουσιάζουμε το βιβλίο "Έξι στολίδια ταξιδεύουν".

Έξι χριστουγεννιάτικα στολίδια δραπετεύουν ένα βράδυ από ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και γυρίζουν τον κόσμο.

Γιατί;

Τα έξι χριστουγεννιάτικα στολίδια εγκαταλείπουν έντρομα το δέντρο τους, όταν η Γουργουρίτσα, η γατούλα του σπιτιού, τα τρομοκρατεί λέγοντας τους ότι μόλις τελειώσουν οι γιορτές, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού θα τα κλείσουν σε σκοτεινά, κατασκότεινα κουτιά.

Όχημα τους;

Ένα μαγικό ιπτάμενο χαλί, δώρο της μαγικής γάτας!

Το ταξίδι;

Μαγεμένο! Περιπετειώδες!

Άραγε θα βρουν τα έξι στολίδια μέρος για να ζήσουν όπως επιθυμούν;

Η μία φαντασμαγορική περιπέτεια διαδέχεται την άλλη, από τα γενέθλια της πριγκίπισσας των πυγολαμπίδων στο ονειρεμένο δάσος με τις πασχαλιές στο μακρινό Μπαλί, όπου ζούνε τα μπαλόνια και οι μπάλες και από εκεί στη Συννεφοχώρα με τα λουλουδένια σύννεφα και στην ακροθαλασσιά του Νησιού των Πυροτεχνημάτων με τους αστερίες και τα ερωτευμένα πεφταστέρια.

Όμως το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι, έχει απομείνει γυμνό, χωρίς στολίδια.

Αυτό δεν αρέσει καθόλου μα καθόλου στη μικρή Ρούλα Ονειρούλα που είναι αποφασισμένη να βρει έναν τρόπο να φέρει πίσω τα φευγάτα στολίδια...

Ο Ευγένιος Τριβιζάς, o προικισμένος ποιητής παραμυθιών και θεατρικών έργων, απευθύνεται σ’ όλους τους μικρούς, αλλά και σε μεγάλους για να ταξιδέψουν με το όνειρο και μέσα από την "ονειροφαντασία".

Με την αστείρευτη φαντασία του και το πηγαίο ταλέντο του, μας ταξιδεύει σε τόπους μαγικούς και ονειρεμένους.

Αλλά παράλληλα τα έξι στολίδια ταξιδεύουν και στη σκηνή....

Αυτό το μαγικό χριστουγεννιάτικο ταξίδι επιτρέπει και στα πιο μικρά παιδιά να παρακολουθήσουν αυτή την ιστορία και στη σκηνή στο πλαίσιο μιας χριστουγεννιάτικης γιορτής-παράστασης!

Ο παραμυθάς μας προσφέρει αναλυτικά τις σκηνές, τους ρόλους, την δράση, την σκηνογραφία, την μουσική και την κίνηση, ώστε οι παιδαγωγοί να έχουν έτοιμο το έργο-σενάριο!

Τα παραμύθια του Ευγένιου Τριβιζά θα χαρίσουν χαμόγελα, ευδιαθεσία και φαντασία και θα γεμίσουν δημιουργικά και γλυκά τις ώρες με τα παιδιά!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.