Οι Εκδόσεις Διόπτρα μας παρουσιάζουν μαθήματα αυτοσεβασμού & διαφορετικότητας από τον πιο γλυκό ήρωα!

Η αυτοπεποίθηση και η αποδοχή του εαυτού μας είναι πράγματα πολύ σημαντικά για να νιώθουμε ισορροπημένοι και να πορευόμαστε με σιγουριά.

Φυσικά, η αυτοπεποίθηση «χτίζεται» σιγά-σιγά. ..

Ειδικά στα μικρά παιδιά πως θα καταφέρουμε να τα διδάξουμε ώστε να την κατακτήσουν;

Για να είναι πραγματικά ευτυχισμένο το μικρό μας ανθρωπάκι θα πρέπει πρώτα από όλα να ξέρει τι θέλει και μην βιαστεί να απαντήσει!

Πρέπει να μάθει να λέει και ΟΧΙ! 

Και εδώ μπαίνει ο φίλος μας ο Κουραμπιές Γιεσγιές!!! 

Οι Εκδόσεις Διόπτρα μας παρουσιάζουν μαθήματα αυτοσεβασμού & διαφορετικότητας από τον πιο γλυκό ήρωα!

Τι συμβαίνει με τον Κουραμπιές Γιεσγιές και είναι ποτέ ο εαυτός του; Λέει πάντα yes και περιμένει υπομονετικά να στολιστεί με κάθε λογής γαρνιτούρες, με αποτέλεσμα να μην τον αγοράζει κανείς!

Μια μέρα, οι φίλοι του, τα άλλα γλυκά, αποφασισμένοι να τον βοηθήσουν, ενώνουν τις δυνάμεις τους και μέσα σε μια νύχτα τον ξαναφτιάχνουν από την αρχή!

Μια «λαχταριστή» ευκαιρία για να μάθουν τα παιδιά ότι στα απλά πράγματα κρύβεται συνήθως η μεγαλύτερη ομορφιά η ομορφιά τού να αγαπάει κάποιος τον εαυτό του γι’ αυτό που είναι.

Η μεγαλύτερη ομορφιά κρύβεται συνήθως στα απλά πράγματα και όταν αγαπάει κάποιος τον εαυτό του γι΄αυτό που αληθινά είναι! 

Συγγραφέας : Αυγή Βάγια

H Αυγή, από μικρή, κράταγε ημερολόγιο γράφοντας ιστορίες από τη ζωή της. Μεγαλώνοντας, οι ιστορίες αυτές άρχισαν να παίρνουν σάρκα και οστά, ώσπου κάποιες από αυτές έγιναν παραμύθια για τα παιδιά που γαλούχησε ως εκπαιδευτικός. Οι ιστορίες της ταξίδεψαν μέχρι και τη μακρινή Ασία όπου πέρασε κάποια χρόνια της ζωής της. Και όταν πια γεννήθηκαν τα δικά της παιδιά, τότε τα παραμύθια μπήκαν στη ζωή της για τα καλά. Ο Γιεσγιές έχει γίνει ήδη ήρωας στο μυαλό και στην καρδιά των δικών της παιδιών, ελπίζοντας και σε πολλών άλλων.

Εικονογράφηση : Γιώργος Σγουρός

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.