Η φωνή του τοξότη

Η φωνή του τοξότη, ένα υπέροχο βιβλίο από την Mia Sheridan, Εκδόσεις Δίοπτρα.

Ένα βιβλίο BEST SELLER στους NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL!

Όταν η Μπρι Πρέσκοτ φτάνει στη μικρή παραλίμνια πόλη του Πίλιον, ελπίζει –ενάντια σε κάθε λογική– ότι αυτό θα είναι το μέρος όπου επιτέλους θα βρει την ηρεμία και τη γαλήνη που τόσο απεγνωσμένα αναζητά.
Την πρώτη της ημέρα εκεί, θα συναντήσει τυχαία τον Άρτσερ Χέιλ, έναν απομονωμένο άντρα που τον τρώει η δική του δυστυχία. Έναν άντρα που για όλους τους υπόλοιπους είναι σαν να μην υπάρχει.
Αν και η Μπρι προσπαθεί να τον προσεγγίσει, εκείνος έχει μείνει μόνος τόσο πολύ καιρό, ώστε ακόμα και η παρουσία ενός άλλου ανθρώπου κοντά του τον τρομάζει. Όμως στο νέο ξεκίνημά της η Μπρι δεν πρόκειται να τα παρατήσει τόσο εύκολα.

Η Φωνή του Τοξότη είναι η ιστορία μιας γυναίκας αλυσοδεμένης στην ανάμνηση μιας εφιαλτικής νύχτας και ενός άντρα που κρατά στα χέρια του το κλειδί για την απελευθέρωσή της.

Ταυτόχρονα είναι η ιστορία ενός σιωπηλού άντρα που ζει με έναν ανείπωτο πόνο και μιας γυναίκας που θα τον βοηθήσει να ξαναβρεί τη φωνή του.

Δύο άνθρωποι που αν και μοιάζουν αρκετά διαφορετικοί μεταξύ τους, στο βάθος της ύπαρξης και της συνείδησής τους, έχουν ανάγκη ακριβώς τα ίδια πράγματα.

Την προσωπική τους ηρεμία και γαλήνη, την ισορροπία της ζωής τους που διαταράχθηκε και μοιάζει να έχει χαθεί, μια δεύτερη ευκαιρία για ν' αρχίσουν να ζουν, μα πάνω απ' όλα, έναν άνθρωπο που θα μπορεί να δει την αλήθεια μέσα τους, που θα την αγκαλιάσει και θα την περιβάλλει με στοργή και τρυφερότητα, θυμίζοντάς τους πως ο κόσμος αυτός δεν είναι τόσο μαύρος, σκοτεινός και κακός, όσο φαίνεται ορισμένες φορές, μα πως μπορεί ν' αποδειχθεί ένα ιδανικό μέρος για να ζει κανείς, αρκεί να μπορεί να δει την ομορφιά του, μα και την ομορφιά που κάποιοι άνθρωποι κρύβουν μέσα τους και την προσφέρουν απλόχερα όταν χρειάζεται.

Ο Άρτσερ είναι άνδρας που θα σε κάνει να τον ερωτευτείς βαθιά, όντας εσωστρεφής, προβληματικός και μυστηριώδης, την ίδια στιγμή, όμως, διαθέτει και τα στοιχεία εκείνα που σου ξυπνάμε μια άκρατη τρυφερότητα απέναντί του, ξυπνώντας μέσα σου περισσότερο την ανάγκη να τον προστατεύσεις παρά να τον διεκδικήσεις. Και όσα περισσότερα μαθαίνεις για το παρελθόν του τόσο περισσότερο τον καταλαβαίνεις, τον πονάς. Τόσο περισσότερο θες να τον βοηθήσεις να μαζέψει τα κομμάτια της ραγισμένης του ψυχής και να τον βοηθήσεις να τα ενώσει και πάλι.

Η Μπρι δεσμευμένη με τη μνήμη ενός εφιαλτικού γεγονότος από το οποίο δεν μπορεί να απελευθερωθεί έτσι απλά, δεν παύει να αναζητά τον δρόμο της προς τη λύτρωση. Και ό,τι χρειάζεται ο καθένας τους για να απελευθερωθεί απ' όσα τον βασανίζουν, τα βρίσκει στο πρόσωπο του άλλου, μέσα από μία σχέση που εξελίσσεται, όχι βεβιασμένα, μα όπως πρέπει, μαλακά, τρυφερά, επιτρέποντας στο συναίσθημα να γεννηθεί, να ωριμάσει, να ανθίσει, κάθε πράγμα στην ώρα του, μέσα από μια σχέση με ιδιαίτερο κώδικα επικοινωνίας και με μια νοσταλγική τρυφερότητα που σε ταξιδεύει πολύ πίσω, σε εποχές που βίωνες κι εσύ τον έρωτα με αυτόν τον τρόπο.

Σίγουρα θα αγαπήσετε την ιστορία του Άρτσερ και της Μπρι!

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.