Μίλα και Σουτ της Ομάδας Κοπέρνικος στη Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου

Μίλα και Σουτ της Ομάδας Μίλα και Σουτ της Ομάδας
Η Μουσική Βιβλιοθήκη «Λίλιαν Βουδούρη» στο Μέγαρο Μουσικής ανανεώνει και φέτος τη συνεργασία της με την Ομάδα Κοπέρνικος, με τη  μουσικοθεατρική παράσταση για παιδιά (4-10 ετών), «Μίλα και Σουτ». 

Κι ενώ στην Πόλη της Μελωδίας, οι φλύαρες νότες έχουν διώξει από την πόλη τους τις ντροπαλές παύσεις, ένα τρομερό λάθος, θα φέρει μια παύση, τον Σουτ, αντιμέτωπο με τη νότα Μίλα που έχει μυστηριωδώς χάσει τη φωνή της. Με τον αδίστακτο Στρατηγό Σι Μι να τους κυνηγάει και τις διαφορές τους να στέκονται συνεχώς εμπόδιο, θα ξεκινήσουν μαζί ένα περιπετειώδες ταξίδι. 

mila2

Σε πρωτότυπο κείμενο των, δύο φορές βραβευμένων με Κρατικό Βραβείο, συγγραφέων Άγγελου Αγγέλου και Έμης Σίνη, με σκηνοθεσία του Γκάυ Στεφάνου και με τραγούδια που ερμηνεύονται ζωντανά με τη χρήση διαφόρων μουσικών οργάνων, η ομάδα Κοπέρνικος υπόσχεται ένα ακόμα απολαυστικό, ποιοτικό θέαμα, ενώ, παράλληλα, εμπλουτίζει για πρώτη φορά τα θεατρικά της μέσα, χρησιμοποιώντας μικρές και μεγάλες κούκλες, διαφορετικών τεχνικών και χειρισμών, που συνυπάρχουν με τους ηθοποιούς επί σκηνής, συνθέτοντας ένα μοναδικό φαντασιακό περιβάλλον. 

Το έργο περιστρέφεται γύρω από τις έννοιες της αυτογνωσίας και του θάρρους να υπερασπιστεί κανείς την αξία του όταν όλοι οι άλλοι την αμφισβητούν, ενώ πραγματεύεται ακόμη τη δύναμη της φιλίας, της ομαδικότητας και της συνεργασίας, που δεν καταργείται από τη διαφορετικότητα, αλλά ωφελείται από αυτήν. Παράλληλα, μέσα από τα ευρηματικά διαδραστικά παιχνίδια, τα παιδιά μαθαίνουν για τις νότες, για τις παύσεις και για την αξία τους στη μουσική.

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.