Αλεπού Αισώπου στο θέατρο Ακροπόλ

Αλεπού Αισωπού στο θέατρο Αλεπού Αισωπού στο θέατρο
Μετά από τις παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η παιδική παράσταση «Αλεπού Αισώπου» παρουσιάζεται από την 1η Οκτωβρίου 2017 στο ιστορικό θέατρο Ακροπόλ.

Μια πρωτότυπη και φαντασμαγορική παράσταση φέρνει επί σκηνής επτά μύθους του μεγαλύτερου μυθοπλάστη όλων των εποχών με πρωταγωνίστρια την πονηρή Αλεπού. 

Τρεις δάσκαλοι ένωσαν την τέχνη και το πάθος τους για να δημιουργήσουν ένα έργο απλό αλλά και φιλοσοφημένο, αρχαίο αλλά και σύγχρονο, πάντα επίκαιρο, με στόχο την ποιοτική ψυχαγωγία των μαθητών, διδάσκοντας το ιδεώδες του «καλού κ’ αγαθού» ανθρώπου.

alepou aiswpou 2017 premiera september 2

Η Ειρήνη Ιακώβου, δασκάλα που ασχολείται δεκαετίες με το παιδικό θέατρο και την καθημερινότητα της σχολικής τάξης, σκηνοθετεί ένα έργο δροσερό, κωμικό και διδακτικό ευχάριστο, απλό και ουσιώδες. 

Η δασκάλα εικαστικών, Άννα Μαρία Παπαδημητρίου, υπογράφει τα ονειρεμένα σκηνικά, τα ιδιαίτερα κοστούμια και τις ευφάνταστες μάσκες. Ο δάσκαλος κεραμικής τέχνης και γλύπτης, Στέλιος Κουτρούλης, δημιουργεί τις περούκες, τις μαριονέτες, τις αυτοκινούμενες κατασκευές ζώων και τα ιπτάμενα έντομα.

 

 

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.