Weekend Agenda 7 - 9/12: oι 5 κορυφαίες εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακoυ

Weekend Agenda 7 - 9/12: oι 5 κορυφαίες Weekend Agenda 7 - 9/12: oι 5 κορυφαίες
Οι δικές μας επιλογές από παραστάσεις, συναυλίες, ταινίες και πολλές άλλες εκδηλώσεις που γίνονται από την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9  Δεκεμβρίου 2018 και αξίζουν την προσοχή σας!

ΘΕΑΤΡΟ

 

Τω Μάθειμα του Ευγένιου Ιονέσκο

Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή στις 21.00

Bios Basement

Η ομάδα 90οC και το Bios παρουσιάζουν το εμβληματικό κωμικό δράμα του μετρ του θεάτρου του παραλόγου, Ευγένιου Ιονέσκο, «Το Μάθημα», έργο που κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ παραστάσεων, σε διασκευή της ομάδας και σκηνοθεσία του Δημήτρη Κομνηνού. 

 

Μέσα από́ ερωταπαντήσεις που θυμίζουν όλα όσα έχουμε διδαχτεί, ο Ιονέσκο στήνει μια θεατρική́ παγίδα: με την εξέλιξη του μαθήματος, ο δάσκαλος οδηγεί το Μαθητευόμενο στην πλήρη υποταγή́ και η ιστορία ξεφεύγει από τη σφαίρα του ρεαλισμού.

Παίζουν: Μαθητής: Αλέξανδρος Χούντας, Υπηρέτρια: Μαρίνα Πολυμέρη, Δάσκαλος: Διονύσης Στραβοράβδης

Tιμές: Παρασκευή: Γενική Είσοδος 12 ευρώ, Σάββατο, Κυριακή: Κανονικό Εισιτήριο 14 ευρώ, Μειωμένο/φοιτητικό/ανέργων/άνω των 65: 12 ευρώ

 

hindi

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

Hindi Zahra

8/12, 21.00

Fuzz

Την Hindi Zahra τη γνωρίσαμε το 2010, όταν κυκλοφόρησε το πρώτο της άλμπουμ, Handmade. Όπως η ίδια έχει απλωμένες τις ρίζες σε δύο ηπείρους, στη Βόρεια Αφρική και στην Ευρώπη, έτσι είναι και τα ρυθμικά στοιχεία των τραγουδιών της. Ενώ οι μελωδίες τους είναι δυτικότροπες, η ρυθμική βάση των τραγουδιών της έχει έντονες ethnic επιρροές. Η μουσική που επιλέγει να μοιραστεί με το κοινό της είναι ένα μείγμα από soul-folk και τζαζ, που έχει της ρίζες του στο μαροκινό νότο, στα σύνορα της μαύρης κουλτούρας.

Προπώληση: 27€, Ταμείο: 30€

 

6a8b6548e5b098c282449ce25b11f515 XL

 

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

 

ΤΕΤΤΤΙΞ στη Στέγη

7/12, 21.00

Mε αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατο του Τζιατσίντο Σέλσι, η Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση παρουσιάζει το νεοσύστατο σύνολο ΤΕΤΤΤΙΞ στο Ambient Pressure, μια ambient παράσταση στον Εκθεσιακό χώρο της Στέγης, κατά την οποία ο θεατής συμβιώνει με τη μουσική – ελεύθερος να βυθιστεί μέσα σε αυτήν ή απλώς να την παρακολουθήσει από απόσταση.

Τιμές: Κανονικό: 7, 10€ / Μειωμένο, Φίλος, Παρέα 5-9 άτομα: 8€ / Κάτοικος Γειτονιάς, Παρέα 10+ άτομα: 7€ / ΑμεΑ, Ανεργίας: 5€ / Συνοδός ΑμεA: 5€

 

cea911d8b792d846d8a6b091b88a3ab2 XL

 

XOΡΟΘΕΑΤΡΟ

 

Το Μαύρο Θέατρο της Πράγας του Jiri Srnec

Παρασκευή 7/12: 20.00, Σάββατο 8/12: 16.00 & 20.00, Κυριακή 9/12: 12.00 & 16.00

Christmas Theater, κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου

Το αυθεντικό Μαύρο Θέατρο της Πράγας του Jiri Snerc έρχεται την Παρασκευή 7 έως την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο Christmas Theater,  στο κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου (Βεΐκου).

 

 

Το περίφημο Μαύρο Θέατρο της Πράγας, που ίδρυσε ο 86χρονος Ζίρι Σρνετς, κλείνει φέτος 58 χρόνια ζωής. Η τσέχικη αυτή ομάδα με τους καλλιτέχνες της (ηθοποιοί, που είναι συγχρόνως κουκλοπαίκτες, μίμοι και χορευτές) έρχεται στην Αθήνα για να παρουσιάσει μια παράσταση με τα ωραιότερα παραμύθια έτσι όπως τα παρουσιάζει ο ιδρυτής του Μαύρου θεάτρου της Πράγας.

 

Τιμές: Πλατεία και κερκίδα (θεατρικά καθίσματα): VIP ζώνη: κανονικό 54 ευρώ, παιδικό: 27 ευρώ/ Α Ζώνη: κανονικό 44 ευρώ, παιδικό: 22 ευρώ/ Β Ζώνη: κανονικό: 36 ευρώ, παιδικό: 18 ευρώ/ Κερκίδα (καθίσματα κερκίδας): Γ Ζώνη: κανονικό: 26 ευρώ, παιδικό-εφηβικό-φοιτητικό-65+,ανέργων,πολυτέκνων: 9 ευρώ/ Ε Ζώνη: κανονικό 10 ευρώ, παιδικό-εφηβικό-φοιτητικό-65+,ανέργων-πολυτέκνων: 5 ευρώ

 

 

ΣΙΝΕΜΑ

 

Κλέφτες Καταστημάτων

 

 

Η ταινία του Ιάπωνα Χιροκάζου Κόρε-Έντα που ήταν ο μεγάλος νικητής των φετινών Καννών, είναι μια συναισθηματική και νοητική εμπειρία που θα σας σκλαβώσει.

  Μετά από μια εξόρμηση για άλλη μια μικροκλοπή, ο Οσάμου και ο γιος του συναντούν ένα μικρό κορίτσι μέσα στο κρύο. Στην αρχή διστακτική να αφήσουν το κορίτσι να μείνει μαζί τους, η σύζυγος του Οσάμου συμφωνεί να αναλάβουν τη φροντίδα της αφού καταλαβαίνει ότι έχει περάσει μεγάλες δυσκολίες. Αν και η οικογένεια είναι φτωχή, ίσα-ίσα τα βγάζουν πέρα με τις δουλειές τους και τις μικροκλοπές, μοιάζουν να ζουν ευτυχισμένοι μαζί, μέχρι που ένα απρόβλεπτο γεγονός αποκαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βάζει σε κίνδυνο τους δεσμούς που τους ενώνουν.  

Διαβάστε την κριτική του Κωνσταντίνου Καϊμάκη

Δείτε πού παίζεται

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.