Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία του Κάρολου Ντίκενς στο Θέατρο Διάνα

Μια Χριστουγεννιάτικη Μια Χριστουγεννιάτικη
Η διαχρονική και απόλυτα χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, ζωντανεύει από 10 Νοεμβρίου 2018 έως 13 Ιανουαρίου 2019, για θεατές από 8 έως 108 ετών. 

Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη, η οποία υπογράφει και τη θεατρική διασκευή η οποία παραμένει πιστή στο πρωτότυπο κείμενο σε μετάφραση Μαρίας Σ. Μπλάνα.

Στον απαιτητικό ρόλο του τσιγγούνη Εμπενίζε Σκρουτζ, ο ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς. Μαζί του ένας 15μελής θίασος, ενώ σε ρόλο έκπληξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Φέτος έρχεται μία (άκρως) Χριστουγεννιάτικη Ιστορία που, όπως επισημαίνει και ο συγγραφέας στον πρόλογο του βιβλίου, «Μακάρι να μας στοιχειώσει για πάντα».

Mommyland.gr

  • Καλωσορίσατε στη χώρα των μαμάδων!

    Στόχος μας, να προσφέρουμε σε όλες τις μαμάδες έμπνευση, δύναμη, γνώση αλλά και να μοιραστούμε εμπειρίες και χρήσιμες πληροφορίες που θα μας συνοδεύσουν σε όλη τη διάρκεια του ξεχωριστού ταξιδιού της μητρότητας!!!

    e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.